Gode Nyheter For kaffedrikkere: Det Spiller ingen Garantier for Kreft Advarsel I California, Tjenestemenn Sier. Bedre Nyheter: Det Reduserer Risikoen For Enkelte Kreftformer

Gode Nyheter For kaffedrikkere: Det Spiller ingen Garantier for Kreft Advarsel I California, Tjenestemenn Sier. Bedre Nyheter: Det Reduserer Risikoen For Enkelte Kreftformer

Office of Environmental Health Hazard Vurdering konkluderte med at det var ingen signifikant risiko fra akrylamid, en potensielt kreftfremkallende kjemiske opprettet under steking.

Associated Press:
Perk Opp: California Sier Kaffe Ubetydelig Risiko For Lungekreft

California offisielt ga sin velsignelse til kaffe mandag, erklære drikke ikke utgjør en “vesentlig” risiko for lungekreft. Den regel som er foreslått for et år siden av regulatorer, betyr kaffe slipper å bære skumle advarsler som drikke kan være dårlig for deg. Staten tok sjeldne flytte etter en Los Angeles-dommer funnet Starbucks Corp. og andre selskaper klart å vise at fordelene fra å drikke kaffe oppveies risiko fra et biprodukt av roasting prosessen. (6/3)

The Wall Street Journal:
Kaffe ikke Garanterer En Kreft Advarsel I California, Sier Byrå

Sikkerhet av kaffe har vært i tvist i California siden en statlig domstol dommeren dømte i fjor vår at kaffen må bære en kreft advarsel på grunn av tilstedeværelsen av akrylamid, en potensielt kreftfremkallende kjemiske opprettet under steking prosessen. En gren av Verdens helseorganisasjon, kom ut med en motstridende vedtak i juni 2018, finne utilstrekkelig bevis for at å drikke kaffe fører til kreft, basert på en gjennomgang av mer enn 1000 studier. (Randazzo, 6/3)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.