Goed Nieuws Voor de Koffie Drinkers: Het Maakt niet Garandeert Kanker Waarschuwing In Californië, Ambtenaren Zeggen. Beter Nieuws: Het Vermindert Het Risico Op Sommige Vormen Van Kanker

Goed Nieuws Voor de Koffie Drinkers: Het Maakt niet Garandeert Kanker Waarschuwing In Californië, Ambtenaren Zeggen. Beter Nieuws: Het Vermindert Het Risico Op Sommige Vormen Van Kanker

De Office of Environmental Health Hazard Assessment gesloten was er geen significant risico van de vorming van acrylamide, een potentieel kankerverwekkende chemische gemaakt tijdens het roosteren.

De Associated Press:
Perk: Californië, Zegt Dat Koffie Het Risico Op Kanker Onbelangrijk

Californië officieel gaf zijn zegen aan koffie-maandag, waarbij de drank niet voor een “belangrijke” het risico op kanker. De regel, stelde een jaar geleden door de toezichthouders, betekent dat koffie niet te voeren, onheilspellende waarschuwingen dat de drank kan slecht zijn voor je. De staat nam de zeldzame bewegen na een in Los Angeles rechter oordeelde Starbucks Corp. en andere bedrijven gefaald om aan te tonen dat de voordelen van het drinken van koffie zwaarder wegen dan de risico ‘ s van een bijproduct van de branden. (6/3)

De Wall Street Journal:
Koffie niet Garandeert Een Kanker Waarschuwing In Californië, Agentschap Zegt

De veiligheid van de koffie is in geschil in Californië, omdat een rechter in stand rechter oordeelde vorig jaar dat de koffie moet dragen een kanker waarschuwing vanwege de aanwezigheid van acrylamide, een potentieel kankerverwekkende chemische gemaakt tijdens het branden. Een tak van de World Health Organisatie kwam met een tegenstrijdige beslissing in juni 2018, het vinden onvoldoende bewijs dat het drinken van koffie oorzaken van kanker, gebaseerd op een review van meer dan 1000 studies. (Randazzo, 6/3)

Dit is een onderdeel van de KHN Ochtend Briefing, een overzicht van het gezondheidsbeleid dekking van grote nieuwsorganisaties. Aanmelden voor een e-mail abonnement.