MENINGSMÅLING: Er NHSX administrerende DIREKTØR rett til å fremme utsette Api NHS App?

Følgende nyhetene som administrerende DIREKTØR i NHSX har sagt Api NHS App skal bli åpnet opp for innovatører til å bygge på – vi ber Digital Helse Nyheter lesere om dette er en god idé eller ikke.

I et blogginnlegg publisert på fredag, Matteus Gould sa at han ønsket å “utsette Api” av NHS-appen, og legger til at han ønsket å holde app “tynn”, slik at andre kunne komme opp “med strålende funksjoner på toppen”.

Nyhetene har blitt ønsket velkommen av en rekke personer som har sagt det vil skape en “positiv nettverks-effekt”.

En av dem som tror det er et positivt skritt er Pasienter Vet Best administrerende DIREKTØR og grunnlegger Al-Ubaydli.

Han sa: “Det er flott å se denne samarbeidende tilnærming fra NHSX med industrielle partnere.

“På Pasienter Vet Best, vår arkitektur handler om å åpne Api-er og samarbeid fungerer. Vi er allerede integrert med apps som Helse Hjelp Nå, så vel som lokale IDCRs [integrert digital omsorg poster] som Bristol Koble Care, og nasjonalt gjennom den Nasjonale Walisisk Informatikk Service. Det er oppmuntrende å se NHSX nå i bruk denne modellen for å sikre mer SKIPSFART skattytere dra nytte av denne best i rasen tilnærming.”

En annen figur som har rost Gould ‘ s blogg er Inderjit Singh, som er nasjonal leder for den Lokale Helse-og Omsorg-Posten Forbilde (LHCRE) prosjektet og leder av arkitektur og cyber eecurity på NHSX.

Han twitret å si farten var et “viktig signal”.

Mens Gould ‘ s kunngjøring har blitt møtt med ros av mange, mens andre har uttrykt bekymring for det vil gi en inngangsport for private tilbydere for å “ta opp NHS arbeid”.

Som blogginnlegg har tiltrukket mening på begge sider av argumentet, Digital Helse Nyheter kjører en meningsmåling ber lesere om de synes dette tilnærming av Gould er den riktige avgjørelsen. Dele dine tanker og vi vil publisere resultatene på kort tid.