Mensen Met Een Mutatie Die Chinese Wetenschapper Probeerde Na Te Bootsen In Het Menselijk Embryo ‘ S Hebben Een Hoger Risico Op Een Vroegtijdige Dood

Mensen Met Een Mutatie Die Chinese Wetenschapper Probeerde Na Te Bootsen In Het Menselijk Embryo ‘ S Hebben Een Hoger Risico Op Een Vroegtijdige Dood

De mutatie beschermt de mensen tegen HIV-infecties, maar laat ze vatbaarder voor andere negatieve effecten op de gezondheid. “Dit is een les in nederigheid”, zegt George Daley, de decaan van de Harvard Medical School.

De Associated Press:
Mutatie Die Beschermt Tegen HIV Verhoogt de Dood Tarief

Mensen met een DNA-mutatie dat vermindert hun kans op een HIV-infectie kan sterven eerder, volgens een studie die suggereert dat knutselen met een gen uit te proberen voor het oplossen van een probleem kan veroorzaken bij anderen. De auteurs van de studie het geval aangehaald van de Chinese onderzoeker heeft geprobeerd om deze mutatie in de twee meisjes vóór hun geboorte, verminderen hun risico voor HIV. Zijn werk, produceerde de eerste gen-bewerkt baby ‘ s, werd alom veroordeeld als onethisch en riskant, en het nieuwe papier laat zien dat een reden voor bezorgdheid. (6/3)

NPR:
Chinese CRISPR Experiment Kunnen Verhogen Tweeling Risico Van een Vroege Dood, Studie Vindt

De Chinese wetenschapper, Hij Jiankui, kondigde afgelopen najaar dat hij gemaakt had, twee meisjes van een embryo waarvan de DNA-hij bewerkte in zijn lab met behulp van de krachtige gen-programma voor het bewerken van CRISPR. Hij zei dat hij veranderde een gen dat bekend staat als CCR5 om de meisjes te beschermen van het AIDS-virus. Maar er is ook bewijs van de CCR5-variatie heeft andere effecten, zoals het maken van mensen meer kwetsbaar zijn voor het West-Nijl en influenza virussen. “We weten dat het heeft veel verschillende effecten. De vraag is: Is het totale voordelig of nadelig voor deze mutatie?” Nielsen zegt. “Dat was niet bekend.” (Stein, 6/3)

Ondertussen —

Stat:
Het congres Weegt Vallen Verbod Op het Veranderen van het DNA Van Menselijke Embryo ‘ s

Een parlementaire commissie wordt verwacht dat dinsdag in stemming te laten vallen van een verbod op het veranderen van het genoom van embryo ‘s bestemd voor zwangerschappen, die de deur kunnen openen voor het maken van baby’ s met genetisch materiaal van drie mensen of met genomen die zijn gewijzigd op een manier die zou worden overgenomen door hun nakomelingen, als China ‘ s “CRISPR baby ‘s” waren. Het verbod op het veranderen van het DNA van embryo ‘ s voor de voortplanting (als tegenstelling tot het doen van fundamenteel onderzoek dat stopt korte zwangerschappen) is aangesloten op de facturen die fonds de Food and Drug Administration sinds December 2015. (Begley en Joseph, 6/4)

Dit is een onderdeel van de KHN Ochtend Briefing, een overzicht van het gezondheidsbeleid dekking van grote nieuwsorganisaties. Aanmelden voor een e-mail abonnement.