Na Maanden Van Heen-En-Weer, Congres Stuurt $19.1 Miljard Ramp Steun Wetgeving President

Na Maanden Van Heen-En-Weer, Congres Stuurt $19.1 Miljard Ramp Steun Wetgeving President

Het wetsvoorstel voorziet middelen voor hulpverlening in gebieden in het hele land getroffen door vulkanische uitbarstingen, aardbevingen, orkanen en andere natuurrampen in 2018 en 2019. De Senaat gestemd over het vorige maand, maar het werd gehouden in het Huis, die door de wetgeving 354-58 gisteren.

De Wall Street Journal:
Huis Passeert $19.1 Miljard Ramp-Hulp-Pakket

Het Huis gaf een $19.1 miljard ramp-hulp-pakket met een tweeledige meerderheid, het verzenden van de wetgeving aan de voorzitter het bureau na maanden van gesteggel vertraagd het meestal onomstreden financiering. Wetgevers gestemd 354-58 tot goedkeuring van de maatregel, meer dan de twee derde-drempel vereist op grond van een fast-track procedure. Degenen die zich verzetten tegen de maatregel waren alle Republikeinen. (Duehren, 6/3)

NPR:
Huis Keurt $19 Miljard Noodhulp Bill, Op Te Sturen Naar Trump

President Trump heeft gezegd dat hij achter de maatregel, hoewel het niet zijn grens geld dat hij drong er bij het Congres toe te voegen. Hij zei dat hij zou blijven drukken voor dat als onderdeel van aparte wetgeving. Met Trump handtekening van de wetgeving zou helpen snelheid opluchting middelen aan de gemeenschappen getroffen door tornado ‘ s, bosbranden, vulkanen, droogte, overstromingen en andere rampen. Het bevat ook geld voor Puerto Rico is nog steeds de wederopbouw na 2017 orkanen verwoest grote delen van het eiland. (Snell, 6/3)

De New York Times:
Het Congres Geeft De Uiteindelijke Goedkeuring Te Lang Uitgestelde Ramp Steun

In beide kamers was er een breed opluchting dat het Huis had eindelijk geslaagd de maatregel, het afdekken van een van de meest arbeidsintensieve goedkeuringsprocessen voor noodhulp in de recente geschiedenis. Het pakket, dat was overgebleven uit de wetgeving dat eindigde het land langste afsluiten eerder dit jaar, was een belemmering voor de maanden als wetgevers gekibbeld over hoeveel geld toe te wijzen aan Puerto Rico herstel na orkaan over de president van de oppositie. Democraten in de beide kamers waren overtuigd dat de commonwealth, die geen stemrecht vertegenwoordiging in het Congres, meer geld. (Cochrane, 6/3)

CNN:
Huis Passeert de rampenbestrijding Bill, op Te Sturen naar het Witte Huis Voor Trump ‘ s Handtekening

Democraten en Republikeinen voerden heen en weer voor weken over hoeveel steun toe te kennen aan de Puerto Rico. Als de onderhandelingen gesleept, Democraten betoogd dat de Republikeinen waren van korte-het wijzigen van het AMERIKAANSE grondgebied, dat is nog steeds de wederopbouw van de Orkaan Maria. Trump, ondertussen beschuldigd Democraten van het blokkeren van de rekening van voortbewegen over de steun aan Puerto Rico en betoogde het openbaar dat het grondgebied had mishandeld verlichting fondsen. De onderhandelingen werden verder gecompliceerd over de vraag of de financiering aan het adres van de humanitaire crisis in de VS-mexicaanse grens. (Makenvoor, 6/3)

In ander nieuws van Capitol Hill —

Politiek Pro:
Grassley, Wyden Doel Voor Tweeledige Drug Kosten Pakket Deze Maand

De Senate Finance Committee kunnen onthullen tweeledige wetgeving gericht op het verlagen van de drug prijzen zo snel als mid-juni, Voorzitter Chuck Grassley vertelde verslaggevers vanmiddag. Het voorstel, dat Grassley is in onderhandeling met een vooraanstaand lid Ron Wyden (D-oregon), nog niet is beëindigd, maar waarschijnlijk hervormingen betreffende het Medicare Onderdelen B en D, alsmede Medicaid, volgens het comité assistenten. (Cancryn, 6/3)

Politiek Pro:
Patiënt Advocaten Waarschuwen Wetsontwerp Zou Bevorderen Schadelijke Gen Octrooiering

De ACLU en andere belangengroepen waarschuwde vandaag dat een ontwerp van een patent reform bill zal laten patenteren van genen en genetische tests, waardoor onderzoek en het toevoegen van de kosten en moeite van het ontwikkelen van nieuwe behandelingen. Het tweekamerstelsel, tweeledige ontwerp werd gepubliceerd in de laatste maand en zal worden besproken tijdens drie Senaat hoorzittingen deze week en volgende. Het doel is om in grote lijnen te herzien federale octrooirecht en is geschreven mede naar aanleiding van uitvinders, die worden bedreigd door de beperkende U.S. patent wetten en dreigen om hun intellectuele eigendom, naar andere landen, een congres van de hooivork vertelde POLITIEK. (Ravindranath, 6/3)

Dit is een onderdeel van de KHN Ochtend Briefing, een overzicht van het gezondheidsbeleid dekking van grote nieuwsorganisaties. Aanmelden voor een e-mail abonnement.