Offentlige Helsemyndigheter Strever Med Tanken På Å Miste Verdsatt Meslinger Eliminering Status Som Utbrudd Dra På

Offentlige Helsemyndigheter Strever Med Tanken På Å Miste Verdsatt Meslinger Eliminering Status Som Utbrudd Dra På

Helse tjenestemenn sier et tap i den dyrebare status fikk i 2000 kunne bety større utbrudd i fremtiden som kan overvelde avdelinger. Andre nyheter på meslinger-epidemien er på nye saker og religiøse unntak.

Stat:
Meslinger Utbrudd Sette USA i Fare For å Miste Dyrebare ‘Eliminering’ Status

Med to store og fortsatt voksende utbrudd i New York presser landets meslinger telle til en kvart århundre høy, offentlige helsemyndigheter er i ferd med å gripe med en ubehagelig prospektet. Den Rockland County og Brooklyn utbrudd har dratt på i åtte måneder. Hvis overføring fra ett av de utbrudd fortsetter frem til slutten av September, vil Usa trolig miste et hardt kjempet og verdsatt status — at et land som anses for å ha “slått” av meslinger. (Branswell, 6/4)

Reuters:
AMERIKANSKE helsemyndigheter Rapport 41 Nye Tilfeller Av Meslinger Siste Uken

Usa spilt inn 41 nye meslinger tilfeller i forrige uke, noe som i året samlet antall tilfeller å 981 i verste utbrudd av sykdommen siden 1992, føderale helsemyndigheter sa på mandag. Den AMERIKANSKE Centers for Sykdom Kontroll og Forebygging sa antallet tilfeller av svært smittsom og noen ganger dødelig sykdom økte med 4% i uken som endte 31. Mai fra forrige uke. Den 2019 utbrudd, som har spredt seg til 26 land, er den verste siden 1992, da tilsvarende 2.126 saker ble tatt opp. (6/3)

State House News Service:
Religiøse Fritak Målrettet I Massen. Midt Utbrudd Av Meslinger

En uke etter årets andre tilfelle av meslinger i Massachusetts ble diagnostisert, en state-parlamentarikeren fra Haverhill arkivert et lovforslag som ville fjerne den religiøse fritak for vaccinating skolebarn. Statlig lovgivning krever at barn som kommer til skolen for å være vaksinert mot difteri, kikhoste, stivkrampe, meslinger og poliomyelitt, med mindre en lege bekrefter at en vaksine ville fare for barnets helse eller mindre foreldre eller verge, og tilbyr en skriftlig erklæring om at vaksinering og immunisering i konflikt med deres “oppriktig religiøs tro.” (Lannan, 6/3)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.