Shin Godzilla & Dragon Ball Z Overskriften FunimationNow er Sommer Streaming Lineup

Hvorfor gå utenfor denne sommeren når du har et abonnement på FunimationNow streaming-tjenesten. De har nettopp avduket sin eksklusive utvalg for de neste par månedene, og det gir en mye Super Saiyan makt. Kaiju, Goku og tidsreiser? Oh, mine!

Sommeren er å starte tidlig på FunimationNow. Begynnelse juni 10, 2019, betalende abonnenter kan nå nyte Shin Godzilla, Dragon Ball Z: Battle of Gods, Dragon Ball Z: Resurrection ” F ” og Ditt Navn. på FunimationNow for første gang noensinne. Alle disse fire blockbuster filmer som er eksklusive for å Funimation er streaming-tjenesten i USA/Canada, og vil være tilgjengelig for streaming for en begrenset periode, for de neste 60 dagene slutt på August 9, 2019.

I Shin Godzilla, når en massiv, gilled monster dukker opp fra dypet og tårer gjennom byen, staten koder til å lagre sine borgere. En fille-tag team av frivillige som skjærer seg gjennom et nett av red tape på å avdekke monster ‘ s svakhet og dens mystiske bånd til en utenlandsk supermakt. Men tiden er ikke på deres side-den største katastrofen som noensinne vil skje med verden er i ferd med å utvikle seg rett foran deres øyne. Både Tekstet og engelsk Dub. Kjøretid: 120 minutter.

Relatert: Rodan Tema Kommer Sammen Toho Stil Godzilla: Kongen av Monstre Plakaten

I Dragon Ball Z: Battle of Gods, etter tap av Majin Buu, den mektige Guden for Ødeleggelse kjent som Beerus søker etter Saiyan kriger som beseiret Frieza. Å realisere trussel Beerus utgjør til Jorden, Z-jagerfly må stoppe ham. Bare Goku, menneskehetens siste håp, kan stige opp til nivået av en legendarisk Super Saiyan Gud og redde planeten, og muligens i hele universet! Både Tekstet og engelsk Dub. Kjøretid: 105 minutter.

I Dragon Ball Z: Oppstandelsen F, selv fullstendig utslettelse av hans fysiske form ikke kan stoppe galaxy s mest onde hersker. Etter år i åndelig skjærsilden, Frieza har oppstått og planer for å ta sin hevn på Z-krigerne i Jorden. Vender seg mot Frieza kraftige ny form, og hans hær av 1 000 soldater, Goku og Vegeta må nå nye nivåer av styrke for å beskytte Jorden fra sine hevngjerrige nemesis. Både Tekstet og engelsk Dub. Kjøretid: 95 minutter.

I Ditt Navn, Mitsuha og Taki er komplett fremmede leve separate liv, helt til de plutselig bryter steder. Mitsuha våkner opp i Taki kroppen, og han i henne. Denne hendelsen skjer tilfeldig, og de må justere sine liv rundt hverandre. Men, liksom, det fungerer. De bygger opp en forbindelse ved å la notater til hverandre før de ønsker å endelig møte. Men noe sterkere enn avstanden kan holde dem fra hverandre. Både Tekstet og engelsk Dub. Kjøretid: 107 minutter.

Disse filmene vil være streaming for begrenset tid bare, med filmer er tilgjengelig 10 juni – August 9, 2019 (60 dager). De er bare på FunimationNow i USA og Canada. (Betalt abonnement kreves).

Funimation, et datterselskap av Sony Pictures Television, den globale leder i verden av anime. En fullt integrert, neste generasjons underholdning studio, selskapet er fan-første filosofi er forankret i sitt omnichannel tilnærming til sin engasjerende tilbud. Fra streaming og hjemmeunderholdning til ulike distribusjon og kringkasting, Funimation engasjement til karakter-drevet historiefortelling, kombinert med teknisk innovasjon og key distribution partnerskap, gir publikum med flere og meningsfylt treffsteder for å koble til med denne fengslende verden. Funimation Filmer, teater divisjon av Funimation, kjøper og selger både anime og live-action filmer fra fremtredende internasjonale filmskapere som appellerer til den interesse og lidenskap for alle typer av fans over hele Nord-Amerika. For mer informasjon om Funimation, besøk www.funimation.com.