Spider-Man: Langt fra Hjemmet TV Spot Viser Peter ‘ s Nye Drakt i Aksjon

En helt ny internasjonal TV-spot for Spider-Man: Langt fra Hjemmet har dukket opp på nettet. Vi er omtrent en måned unna retur av Peter Parker på den store skjermen i sin neste solo Marvel Filmatisk Univers oppføring. Tom Holland har hatt befatning med en mye etter Hjemkomst, gitt hendelser av både Infinity Krig og årets Avengers: Endgame. Men det er ingen hvile for de med stor kraft, som stort ansvar er rett rundt hjørnet. Skjønt, det er fortsatt tid til å ha litt moro, som vi ser i denne nye filmen.

Mens mange av trailere og andre opptakene vi har sett så langt, for filmen har vært ganske tung, så det er å håndtere kjølvannet av Avengers: Endgame, denne korte spot går “all in” på den morsomme siden av Spidey. Vi ser hvordan noen Store tech kan gjøre ham til en ny passer ganske raskt. Vi fikk noen flere kort glimt av Peter ‘ s blomstrende forhold med Happy, som har blitt gjort mulig i kjølvannet av Tony s offer. Det er også en ganske morsom liten bit på slutten når Peter oppdager noen fancy, high-tech briller, også helt klart noe å utnytte sin mentor er tech. Totalt er det klassiske, “feel-good” Spider-Man handling.

Relatert: MJ Vet Peter ‘ s Secret i New Spider-Man: Langt fra Hjemmet Klippet

Som sagt, vi vet Spider-Man: Langt Fra Hjemmet kommer til å bringe mye mer til bordet. Nick Fury er behov for å rekruttere Spidey for en oppgave mens han er på et Europeisk tur med sine skolekamerater, så er det noen helter for å håndtere disse tingene. Jake Gyllenhaal er Mysterio er å posisjonere seg som en alliert fra en annen versjon av Jorden, og dermed åpne opp begrepet multiverse, for å kjempe mot noen svært kraftige vesener. Skjønt, Mysterio, i tegneserier minst, er en grand master of illusjon, så kan han virkelig bli trodd? Det er ganske mange forskjellige plater spinning her.

Kastet inkluderer Samuel L. Jackson som Nick Fury, Zendaya som M. J., Cobie Smulders som Maria Bakke, Jon Favreau så Glad Hogan, Jakob Batalon så Ned Leeds og Marisa Tomei tilbake som Tante May. Jon Watt, som helmed Homecoming, er tilbake i director ‘s chair for oppfølgeren, arbeider fra et manus av Chris McKenna og Erik Sommers, som også tidligere jobbet på Homecoming, så vel som i fjor sommer’ s Ant-Man og Veps.

Det har allerede vært et forrykende år for Marvel Studios, med Kaptein Marvel hvor han slo forventninger å gjøre $1.2 milliarder over hele verden, til å gå sammen med Avengers: Endgame, som er siste $2.7 milliarder mark og er å komme nærmere den all-time rekorden holdes av Avatar hver dag. Dette vil bli den tredje og siste MCU-filmen treffer teatre og, utover at mye av fremtiden er et mysterium, som studio har vært ordknapp om hva du kan forvente. Spider-Man: Langt Fra Hjemmet er satt til å treffe teatre juli 2 fra Marvel og Sony. Pass på å sjekke ut den nye TV-spot nedenfor.