Staat Hoogtepunten: Fondsen die Nog Ontbreekt Voor de Opleiding Van Rhode Island is de 911 Operators Na Vrouw Dood; Maine Steun In het Sterven de Dood Bill Dichter bij Passage

Staat Hoogtepunten: Fondsen die Nog Ontbreekt Voor de Opleiding Van Rhode Island is de 911 Operators Na Vrouw Dood; Maine Steun In het Sterven de Dood Bill Dichter bij Passage

Media verslag over het nieuws van Rhode Island, Pennsylvania, New Jersey, Maine, Californië, North Carolina, Connecticut, Texas, Kentucky, Missouri, Arizona en Louisiana, Ohio en Minnesota.

ProPublica:
Een Hartstilstand. Vier 911 Bellers. En Een Tragische Afloop.

Wanneer Rena Fleury ingestort in de tribunes tijdens haar zoon ‘ s high school football game van afgelopen augustus, was er reden om hoopvol. Op 45 jaar, ze was nog aan de jonge kant voor een hartstilstand, die beter met haar kansen om te overleven. En ze was in een openbare plaats, die, studies tonen aan, steeg ook haar kansen. Plus, ze was in Cumberland, een “hart veilig” gemeenschap waar dringende medische personeel zijn onder de hoogst opgeleide in de staat. (Arditi, 6/4)

De Associated Press:
Maine Kunnen Terminaal Zieke Om Het Leven Te Beëindigen Medicijnen

Maine zou dat artsen het voorschrijven van terminaal zieke mensen een fatale dosis van de medicatie onder een wetsvoorstel dat gezichten laatste wetgevende maatregelen in de staat Senaat. De Democratische geleide Maine Huis gestemd 73-72 het vaststellen van het wetsvoorstel maandag als wetgevers relaas van de laatste dagen van hun eigen dierbaren. Democratische Rep. Michele Meyer zei niemand weet hoe kostbaar het leven is als een stervende patiënt op zoek naar een rustig einde. (6/3)

De Associated Press:
San Francisco Ogen Gedwongen Behandeling Psychisch Zieke Verslaafden

San Francisco toezichthouders werden verwacht om te overwegen een voorstel dinsdag dat kon dwingen verslaafden met ernstige psychische aandoeningen in behandeling. Burgemeester Londen Ras en andere voorstanders van het voorstel zeggen dat de move — bekend als conservatorship — is nodig om te helpen de verslaafden die zijn vaak dakloos zijn en lijden aan een psychiatrische ziekte, waardoor ze een gevaar voor zichzelf. Ze zeggen het aantal mensen dat gedwongen kan worden in behandeling is klein, waarschijnlijk minder dan 50. (6/4)

San Francisco Chronicle:
SF Toezichthouders Strike Deal uit Te Breiden Gedwongen Behandeling Van geesteszieken

San Francisco toezichthouders sloeg een deal van maandag tot ondersteuning van een controversiële wet die zouden uitbreiden van de stad de mogelijkheid te dwingen ernstig psychisch zieke mensen in de zorg — maar het plan zal waarschijnlijk helpen alleen over vijf mensen. De Raad van toezicht wordt verwacht dat de goedkeuring van de wetgeving op dinsdag, na maanden van discussie over hoe de stad moet omgaan met een ernstig psychisch zieke mensen op de straten. (Thadani, 6/3)

North Carolina Gezondheid Nieuws:
Geen Tijdlijn Voor Staat Onderzoek Naar NC Children ‘ s Hospital

Het is onduidelijk hoe lang een ministerie van volksgezondheid team zal nemen om te onderzoeken vragen die in De New York Times over pediatrische hart operaties uitgevoerd aan de North Carolina Children ‘ s Hospital in Chapel Hill. Staat regelgevers waren bij de UNC-Medical Center op maandag als onderdeel van een onderzoek vorige week gelanceerd door Mandy Cohen, staatssecretaris van het Ministerie van Volksgezondheid en Human Services. (Blythe, 6/4)

De CT-Spiegel:
Op Pagina 547 Van Het Budget, Een Gunst Te Cigna

Het budget voorziening strekt tot 2024 een aflopende deadline voor het claimen van belastingkredieten beloofde onder de vorige regering is big-ticket economische ontwikkeling programma, de Eerste Vijf. De nieuwe deadline is van toepassing op elke Eerste Vijf ontvanger — zolang de deal werd uitgevoerd in Dec. 22, 2011. En dat beperkt het voordeel voor een bedrijf: Cigna. (Pazniokas, 6/3)

Texas Tribune:
Texas Wetgever Gaat Rekeningen Reining In Vrijstaande Nood Kamers

Oliverson zei van zijn declaratie, het Huis van Bill 2041, vereist een vrijstaande meldkamers te geven patiënten een gedrukte-out bekendmaking in het engels en spaans met een opsomming van de in-netwerk gezondheid van de plannen en de gemiddelde prijs van een patiënt in rekening kan worden gebracht voor een procedure, met inbegrip van facilitaire kosten. Patiënten kunnen zelf kiezen of om het te ondertekenen. Onder het wetsvoorstel, vrijstaande meldkamers zal ook worden geweerd uit de reclame dat het “moet” of “accepteert” bepaalde verzekeraars of de gezondheid van de plannen wanneer de voorziening niet in het netwerk van de provider. (Byrne, 6/3)

KQED:
Een California Democratische Conventie Wordt U Aangeboden Door … Juul?

Een vaping bedrijf waarvan de producten kunnen binnenkort verboden in San Francisco prominent in het afgelopen weekend Californië Democratische Staat die Partij is een Conventie in de stad. Maar niet alle leden van de partij verwelkomde het bedrijf. (Klivans, 6/3)

De Washington Post:
Rocky Mountain Spotted Fever: Kentucky 2-Jarige Jackson Oblisk Overleeft Zeldzame Tick-Borne Ziekte

Voor dagen, Jackson Oblisk was het uitvoeren van een hoge koorts, en de peuter kleine lichaam was bedekt met kleine rode vlekjes. Zijn kinderarts vermoedde het was een virale uitslag en stuurde hem naar huis om te herstellen, zijn moeder zei. Maar de peuter werd niet beter, hij werd steeds erger, zei ze. Wanneer zijn moeder, Kayla Oblisk, bood hem zijn favoriete eten, een boterham met pindakaas, maar hij hield het in zijn hand. Wanneer ze draaide zich op zijn favoriete film, “De Grootste Artiesten,” sliep hij door. (Bever, 6/3)

KCUR:
CVS Caremark Te Betalen van $15 miljoen In Geval van Overwerk Bij Lee ‘ s Summit En Andere callcenters

CVS Caremark heeft ingestemd met het betalen van $15.25 miljoen voor de afwikkeling van een rechtszaak aanspannen het geweigerd overwerk naar klantenservicemedewerkers op de call centers, waaronder één in Lee ‘ s Summit (Missouri). U.S. District Rechter Steven Tak op vrijdag gaf de voorlopige goedkeuring van de schikking, die zal beslaan ongeveer 17.000 werknemers. De rechtszaak, die in 2014 in de federale rechtbank in Kansas City, beweerde dat CVS nagelaten te betalen agenten voor een pre-shift werk dat nodig is ze te “noemen klaar” voor hun telefoontjes en log in om de system-programma ‘ s. (Margolies, 6/3)

Arizona Republic:
Klacht Vs. Hacienda De Gezondheidszorg Arts Verdwijnt Uit De Raad Van Bestuur Agenda

Een klacht tegen een arts die werkte in Hacienda Gezondheidszorg wanneer een wilsonbekwame patiënt er bevallen was verwijderd van maandag Arizona Medische Raad agenda. Dr. Thanh Nguyen was op 3 juni Arizona Medische Raad agenda voor een zaak, ingeleid door een klacht, die was ingesteld voor het ontslag. (Innes, 6/3)

De Advocaat:
West Baton Rouge Raad Het Maken Van Bewegingen Over Te Nemen Van De Staat Van De Gezondheid Eenheid In Port Allen

West Baton Rouge Parish ambtenaren zijn rustig van plan om de controle van de staat-gezondheid-eenheid in Port Allen, maar zij nog niet te spreken van de Louisiana Department of Health over het plan. Parish President Riley “Pee Wee” Berthelot benaderd de gemeenteraad onlangs op zoek naar de wetgevende tak van de ondersteuning voor de move. Er volgden maanden van achtergrond werk dat onder de ontmoeting met oud-medewerkers, het onderzoeken van de financieringsbronnen en de ontmoeting met de omliggende parochies, die hetzelfde hebben gedaan. (Kennedy, 6/3)

Sacramento Bee:
Sacramento City Unified, Leerkrachten Unie Op Kansen In De Gezondheidszorg

De Sacramento City Unified School District wil scheren miljoenen in uitgaven voor de gezondheidszorg om te verlichten van de druk op de begroting, een beweging die waarschijnlijk zal leiden tot nog meer conflicten en pushback van de meest krachtige werknemer groep: de leerkrachten van de unie. Als dat bekend klinkt, is dat omdat district leiders hebben aangesneden het onderwerp met de eu-ambtenaren vele malen eerder. (Finch II en Morrar, 6/4)

Columbus Dispatch:
Franklin County Heeft Hoogste Aantal Van Legionella Bacteriën Gevallen In Ohio, De Statistieken Tonen

Franklin County met het hoogste aantal Legionella bacteriën gevallen in Ohio vorig jaar op 208, volgens Ohio Department of Health statistics. Een patiënt overleed zondag na een uitbraak van de veteranenziekte in de nieuwe $361 miljoen Mount Carmel Grove City Hospital. Zes andere patiënten bevestigde gevallen van veteranenziekte, staat gezondheid van de ambtenaren gezegd. (Palatella en Henry, 6/3)

Pionier Op:
Familie Klaagt Over de 19-jarige Vrouw Dood In Moorhead, MN Gevangenis

Abby Rudolph is overleden in 2016 op de leeftijd van 19 jaar, ze was een gevangene in de Clay County Jail. De omstandigheden van de Fargo, N. D., de vrouw dood het onderwerp van een civiele rechtszaak die maakt zijn weg door het U.S. District Court. De rechtszaak beweert dat na bijna vier dagen in de gevangenis Rudolph is overleden op Nov. 3, 2016, uit een gebrek aan medische zorg die overtroffen “loutere nalatigheid” van iets dat schokken “het geweten.” (Olson, 6/3)

Kansas City Star:
Missouri Medische Marihuana Klinieken Komen Om Naar Kansas City

Missouri is de voorbereiding op de release aanvraagformulieren op dinsdag voor patiënten in de hoop medische marihuana onder de nieuwe wet door de kiezers in November. Maar omdat de patiënten moeten artsen voor het certificeren van die vormen, klinieken, zoals de Cook ‘ s zijn popping up hier, veel op dezelfde manier als in andere staten, die medische marihuana legaliseerden.De klinieken voeren wat controverse, als arts groepen maken zich zorgen dat zij kunnen reflecteren slecht op het beroep. (Marso, 6/4)

Dit is een onderdeel van de KHN Ochtend Briefing, een overzicht van het gezondheidsbeleid dekking van grote nieuwsorganisaties. Aanmelden voor een e-mail abonnement.