Standpunten: Wat Als CDC Vermeld Vaping Minder Risicovolle Aspecten, Zodat Mensen Kunnen Weloverwogen Beslissingen te nemen?; Klimaatverandering Is Zonder Twijfel Schaadt Het De Gezondheid Van Jonge Mensen

Standpunten: Wat Als CDC Vermeld Vaping Minder Risicovolle Aspecten, Zodat Mensen Kunnen Weloverwogen Beslissingen te nemen?; Klimaatverandering Is Zonder Twijfel Schaadt Het De Gezondheid Van Jonge Mensen

Advies schrijvers wegen in op deze problemen voor de volksgezondheid en andere gezondheidsproblemen.

Bloomberg:
Zijn E-Cigs Een Openbare Gezondheid Crisis? Het is Riskant om Ze Te Bellen Onveilig

Of ze zijn gewaarschuwd voor de risico ‘ s van vet, zout, alcohol of elektronische sigaretten, volksgezondheid autoriteiten hebben de neiging om te misleiden – met de beste bedoelingen! – door het presenteren van een zwart-of wit oversimplificatie. Ze vergelijken grote risico ‘s, kleine risico’ s en de hypothetische risico ‘ s onder één paraplu als “onveilig” zijn. In het geval van elektronische sigaretten, onlangs uitgeroepen tot een “epidemie” en een “public health crisis,” de misleadingly dire bericht berooft mensen van informatie die we nodig hebben om de balans van de potentiële risico ‘ s tegen de potentiële voordelen. (Faye Flam, 6/3)

De New York Times:
Waarom Twee Ex-Chirurgen Algemene Ondersteuning Van De ‘Juliana 21’ Klimaat Rechtszaak

Als voormalig chirurgen generaal van de Verenigde Staten, waren we verantwoordelijk voor het verstrekken van de Amerikanen met de beste wetenschappelijke informatie over hoe om hun gezondheid te verbeteren en te beschermen tegen ziekte en letsel. Omdat klimaatverandering vormt een diepe bedreiging voor het publieke welzijn, steunen wij de Juliana 21, vernoemd naar de leiden, eiser, en geloven dat hun zaak naar de rechtbank. (Voormalige AMERIKAANSE Chirurg Generaal Richard Carmona en David Satcher, 6/3)

Stat:
Zwangere Vrouwen Met Substance Use Disorders Behandeling Nodig Hebben, Niet De Gevangenis

Meer dan 210.000 vrouwen besteed moederdag 2019 in de amerikaanse gevangenissen en huizen van bewaring. Twee derde van hen zijn moeders van jonge kinderen; een onbekend aantal zwanger zijn. Velen van hen hebben substance use disorders met een belangrijke geschiedenis van trauma ‘ s en psychische problemen. Sommige zijn opgesloten uitsluitend voor de vermeende misdaad van de stof te gebruiken tijdens de zwangerschap, en velen zijn verloren gezag over hun kinderen, omdat er niet genoeg behandeling centra voor vrouwen en hun kinderen. (Marty Jessup, 6/4)

Boston Globe:
De Enige Manier Om Te Doorbreek Het Patroon Van Massa Executies

Veel Amerikanen keken bewondering als Nieuw-Zeeland gereageerd op een massa schieten door het onverwijld het uitvaardigen van een nieuwe pistool beperkingen. Het lijkt onmogelijk voor te stellen een dergelijke reactie hier. Maar de enige manier om het patroon te breken in de Verenigde Staten is te duwen: Op zijn minst, de Senaat op te nemen en te stemmen op het Huis van de wetgeving.De slachtoffers in Virginia Beach waren zwart en wit, oud en jong. Massa moorden gebeuren in scholen, kantoren, kerken. En dit vreselijke verhaal zal houden herhaalt zich totdat de Amerikanen vraag een ander einde. (6/3)

De Washington Post:
Waarom De Virginia Beach Schieten Stelt Een Onheilspellende Precedent

De Virginia Beach fotograferen op vrijdag, toen een medewerker van de stad overheid gedood 12 personen — 11 van wie waren zijn collega ‘ s-is opvallend alleen voor zijn bekendheid. Een andere massa schieten. In feite, het was de slechtste massa-slachtoffer geval iemand me kan herinneren sinds … November 2018, op de Grens Bar en Grill in Thousand Oaks, Californië.Maar de details van de rampage zijn een feit, dat uniek is voor de groeiende lijst van actieve-shooter gevallen: de aanvaller gebruikt een .45 kaliber pistool met uitgebreide tijdschriften en een vat suppressor. Dit kleine detail dat het geladen pistool was voorzien van een eenvoudige en legale, “spreekverbod” apparatuur dreigt te upend hoe wij begrijpen en te trainen voor actieve-shooter gevallen in de toekomst. (Juliette Kayyem, 6/1)

De Washington Post:
Van Virginia Tech Virginia Beach, Gun Control Prioriteit Moeten Zijn. Dat Is het niet.

Virginia is voor (pistool)liefhebbers. Er is geen andere manier om het te verklaren. Omdat 12 jaar na de Virginia Tech massacre — de ergste massa schieten op een campus in de Amerikaanse geschiedenis — gun control blijft op een laag pitje in een staat die is nu aan het bijkomen van een andere tragedie. Op vrijdag 12 mensen werden gedood door een mede-werker ingeschakeld massa shooter op de Virginia Beach municipal complex. De stad ingenieur was gewapend met twee legaal gekocht .45-kaliber pistolen. Ten minste één van hen werd uitgerust met een sound suppressor en uitgebreid magazine. (Petula Dvorak, 6/3)

De New York Times:
Is Burnout?

Burnout is overal. Leerlingen, werknemers, ouders — bijna iedereen lijkt te hebben geleden. Afgelopen week, de Wereld Gezondheid Organisatie opgewaardeerd burn-out van een “staat” van uitputting naar “een syndroom” als gevolg van “chronische stress op het werk” in de Internationale Ziekten, de Classificatie, de officiële compendium van ziekten. (Richard A. Friedman, 6/3)

Philadelphia Inquirer:
Zomer Betekent Honger Voor Bijna 1 Op 4 Philadelphia Kinderen. Zorgverleners Kunnen Helpen.

Als het schooljaar bijna voorbij is, ik kan het niet helpen, maar denken aan het feit dat bijna een op de vier kinderen in Philadelphia niet voor het voedsel dat ze nodig hebben om te leiden van een gezond en actief leven. Hoe komt het dat in een land van rijkdom en overdaad, veel van de kinderen de basic life behoeften niet wordt voldaan? Medische bezoeken voor honger-gerelateerde klachten hebben twee grote pieken: in de diepte van de winter en wanneer de school uit van de sessie. (Danielle Cullen, 6/3)

Dit is een onderdeel van de KHN Ochtend Briefing, een overzicht van het gezondheidsbeleid dekking van grote nieuwsorganisaties. Aanmelden voor een e-mail abonnement.