Synspunkter: Hva Hvis CDC Nevnt Vaping er Mindre Risikabelt Aspekter, Slik at Folk Kan Ta Informerte Beslutninger?; Klimaendringer Uten Tvil Vondt Helse For Unge Mennesker

Synspunkter: Hva Hvis CDC Nevnt Vaping er Mindre Risikabelt Aspekter, Slik at Folk Kan Ta Informerte Beslutninger?; Klimaendringer Uten Tvil Vondt Helse For Unge Mennesker

Mening forfattere synspunkter på disse offentlige helse-problemer og andre helsemessige problemer.

Bloomberg:
Er E-Cigs En Offentlig Helse-Krise? Det er Risikabelt Å Kalle Dem Usikre

Om de advarer oss om risikoen av fett, salt, alkohol eller elektroniske sigaretter, helsemyndighetene har en tendens til å villede – med de beste intensjoner! – ved å presentere en svart eller hvit overforenkling. De sidestiller stor risiko liten risiko og hypotetisk risiko under en paraply som usikre.” I tilfelle av elektroniske sigaretter, nylig erklært en “epidemi” og en “offentlig helse-krisen,” villedende dire melding fratar folk av informasjon vi trenger for å balansere potensiell risiko mot fordeler. (Faye Flåm, 6/3)

New York Times:
Hvorfor To Ex-Kirurger Generell Støtte “Juliana 21′ Klima-Rettssak

Som tidligere surgeons general of the United States, vi var ansvarlig for å gi Amerikanerne med de beste vitenskapelig informasjon om hvordan du kan forbedre deres helse og beskytte mot sykdom og skade. Fordi klimaendringene representerer en betydelig trussel mot den offentlige trivsel, støtter vi Juliana 21, oppkalt etter den føre saksøker, og tror at deres sak skal gå for retten. (Tidligere US Surgeon Generaler Richard Carmona og David Satcher, 6/3)

Stat:
Gravide Kvinner Med Rusmiddelbruk Lidelser Som Trenger Behandling, Ikke Fengsel

Mer enn 210,000 kvinner brukte Mors Dag 2019 i America ‘ s fengsler og arrester. To tredeler av dem er mødre med små barn; et ukjent antall er gravid. Mange av dem har rusmiddelbruk lidelser med en betydelig historie med traumer og psykiske problemer. Noen har vært fengslet utelukkende for den påståtte forbrytelsen av rusmiddelbruk under svangerskapet, og mange har mistet foreldreretten til sine barn fordi det ikke er nok behandling sentre for kvinner og deres barn. (Marty Jessup, 6/4)

Boston Globe:
Den Eneste Måten Å Bryte Mønsteret Av Masse Skyteepisoder

Mange Amerikanere kikket på i beundring når New Zealand reagerte på en masse skyting av omgående vedta ny pistol restriksjoner. Det virker umulig å forestille seg en slik respons her. Men den eneste måten å bryte mønsteret i Usa er å holde skyve: I det minste i Senatet skulle ta opp og stemme på Huset lovgivning.Ofrene i Virginia Beach var svart og hvit, gammel og ung. Massedrapene skje på skoler, arbeidsplasser, kirker. Og denne forferdelige historien vil fortsette å gjenta seg selv — til Amerikanerne krever en annen slutt. (6/3)

Washington Post:
Hvorfor Virginia Beach Skyting Setter En Presedens Illevarslende

Virginia Beach skyting på fredag, da en arbeidstaker av byen regjeringen drept 12 personer — 11 av dem var hans medarbeidere — er kjent bare for sin fortrolighet. En annen masse skyting. Faktisk, det var den verste masse-havari tilfelle noen kan huske siden … November 2018, på Grensen Bar og Grill i Thousand Oaks, Calif.Men detaljene i rampage inkluderer ett faktum unikt til den stadig voksende listen over aktive-shooter tilfeller: overfallsmannen brukt en .45 kaliber pistol med utvidet blader og fat suppressor. Dette lille detalj — at det er lagt våpenet var utstyrt med enkle, og lovlig, “dempe” utstyr — truer med å upend hvordan vi forstår og tog for aktiv-shooter tilfeller i fremtiden. (Juliette Kayyem, 6/1)

Washington Post:
Fra Virginia Tech Til Virginia Beach, Gun Control, Bør Bli Prioritert. Det Er det ikke.

Virginia er for (pistol)elskere. Det er ingen annen måte å forklare det. Fordi 12 år etter Virginia Tech-massakren — det verste masse skyting på en campus i Amerikansk historie — gun control er fortsatt på baksiden brenner i en stat som er nå reeling fra en annen tragedie. På fredag, 12 mennesker ble drept av en co-worker slått masse skytespill i Virginia Beach kommunale komplekse. Byen ingeniør var bevæpnet med to lovlig kjøpt .45 kaliber pistoler. Minst én av dem var utstyrt med en sound suppressor og utvidet magasin. (Petula Dvorak, 6/3)

New York Times:
Er Utbrenthet Ekte?

Utbrenthet er overalt. Studenter, ansatte, foreldre — nesten alle ser ut til å ha lidd av det. I forrige uke, Verdens helseorganisasjon oppgradert utbrenthet fra en “stat” av utmattelse til “et syndrom” som følge av “kronisk stress på arbeidsplassen” i sin Internasjonale Sykdom Klassifisering, den offisielle kompendium av sykdommer. (Richard A. Friedman, 6/3)

Philadelphia Inquirer:
Sommer Betyr Sult For Nesten 1 I 4 Philadelphia Barn. Helsepersonell Kan Hjelpe.

Da skoleåret nærmer seg slutten, jeg kan ikke hjelpe, men tenk på det faktum at nesten en av fire barn i Philadelphia ikke får den maten de trenger for å leve et sunt, aktivt liv. Hvordan er det at i et land av rikdom og overflod, mange av barnas grunnleggende liv behov ikke blir møtt? Medisinsk besøk for sult-relaterte klager har to store topper: i dypet av vinteren, og når skolen er ut av økten. (Danielle Cullen, 6/3)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.