“Vi Vil Holde Dem Ansvarlig’: En Håndfull Stater Saksøke Purdue Pharma Over Påståtte Rolle I Opioid-Krisen

“Vi Vil Holde Dem Ansvarlig’: En Håndfull Stater Saksøke Purdue Pharma Over Påståtte Rolle I Opioid-Krisen

California, Hawaii, Maine og District of Columbia bli med i en slew av andre stater, byer og fylker saksøke maker av OxyContin. “Purdue og Sacklers handlet helse og trivsel for Californians for profitt og skapt et enestående nasjonale offentlige helse-krisen i prosessen,” California justisministeren Xavier Becerra sa på en pressekonferanse annonserte søksmål av hans tilstand.

Associated Press:
Flere Stater Saksøke Opioid Maker Påstand Om Villedende Markedsføring

California, Hawaii, Maine og District of Columbia anlagt søksmål mandag mot maker av OxyContin og selskapets tidligere president, som påstås å være den faste feilaktig fremmet stoffet av nedtoner risikoen for avhengighet mens det dukket opp som en av de mest misbrukte opioider i USA rettssakene var den siste av stater og lokale myndigheter mot drugmaker Purdue Pharma som landet grapples med et opioid-epidemien. (Oxford, 6/3)

I andre nyheter på stoffet epidemi —

Associated Press:
Forskere Posere Som Heroin For Å Finne Behandling Hull

Forskere å stille som heroin brukere som søker hjelp kontaktet hundrevis av behandling klinikker i USA landene med den høyeste overdosedødsfall priser. Studien fant den “hemmelige kjøpere” ble nektet avtaler mye av tiden, spesielt hvis de sa de var forsikret gjennom Medicaid. Forskere ønsket å forstå hvorfor flere ikke behandles med en effektiv anti-avhengighet stoffet tilgjengelig på legekontorer. (Johnson, 6/3)

WBUR:
Pasienter Som Ønsker Å Bruke Suboxone For Avhengighet Kan Ha Problemer Med Å Få Det, Studien Finner

Medisiner Suboxone kan hjelpe pasienter som er avhengige av opioider slutte å bruke rusmidler. Men en studie fra Harvard Chan School of Public Health viser hvor vanskelig det kan være å finne en lege eller sykepleier i denne tilstanden til å forskrive det i det. (Brody og Bebinger, 6/3)

NH Times Union:
NH Lege Assistent Blir Fire År I Føderalt Fengsel For Fentanyl Kickback-Ordningen

En tidligere lege assistent fra Dover ble mandag dømt til fire år i føderalt fengsel for hans rolle i et kickback ordningen som involverer fentanyl, føderale tjenestemenn sa. Christopher Clough, 45, Dover ble dømt i USA District Court i Concord for å delta i en ordning hvor han fikk kickbacks i bytte for forskrivning en kraftig fentanyl spray til pasienter i brudd på føderal lov, USA Atty. Scott Murray annonsert. I henhold til domstolen registreringer og uttalelser i retten, Clough jobbet som lege assistent i New Hampshire. Etter å ha blitt kontaktet av en representant for et legemiddel produsent i juni 2013, ble han en hyppig forskriver av en fentanyl spray som hadde blitt godkjent av Food and Drug Administration for å behandle gjennombrudd kreft smerter. (Feely, 6/3)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.