Volksgezondheid Ambtenaren Worstelen Met Het Vooruitzicht Van Verlies Gewaardeerd Mazelen Eliminatie Status Uitbraken Sleep

Volksgezondheid Ambtenaren Worstelen Met Het Vooruitzicht Van Verlies Gewaardeerd Mazelen Eliminatie Status Uitbraken Sleep

Gezondheid van de ambtenaren zeggen een verlies in de gewaardeerde status kreeg in 2000 kon betekenen grotere uitbraken in de toekomst zou kunnen overweldigen afdelingen van de volksgezondheid. Ander nieuws op de mazelen-epidemie is op nieuwe gevallen en religieuze vrijstellingen.

Stat:
Mazelen Uitbraak Plaats van de V.S. Op het Risico Van Verliezen Gewaardeerde ‘Eliminatie’ – Status

Met twee grote en nog steeds groeiende uitbraken in New York te duwen van het land mazelen rekenen op een kwart-eeuw hoog, ambtenaren volksgezondheid beginnen te worstelen met een onaangenaam vooruitzicht. De Rockland County en Brooklyn uitbraken hebben gesleept voor acht maanden. Als de verzending van een van deze uitbraken blijft tot eind September, de Verenigde Staten zal waarschijnlijk verliest een zwaar bevochten en gewaardeerde status — dat van een land dat geacht wordt te hebben “geëlimineerd” mazelen. (Branswell, 6/4)

Reuters:
De AMERIKAANSE Ambtenaren van Volksgezondheid Rapport 41 Nieuwe Gevallen Van Mazelen Laatste Week

De Verenigde Staten geregistreerd 41 nieuwe mazelen gevallen afgelopen week, waardoor het jaar is het totaal aantal gevallen 981 in de ergste uitbraak van de ziekte sinds 1992, federale ambtenaren van volksgezondheid zei op maandag. De AMERIKAANSE Centers for Disease Control and Prevention zei dat het aantal gevallen van de zeer besmettelijke en soms dodelijke ziekte steeg van 4% in de week eindigend op 31 Mei van het voorafgaande week. De 2019 uitbraak, die zich heeft verspreid naar 26 staten, is de ergste sinds 1992, toen 2,126 gevallen geregistreerd. (6/3)

State House News Service:
Religieuze Gerichte Vrijstelling In De Massa. Te Midden Van Mazelen Uitbraak

Een week na dit jaar is het tweede geval van mazelen in Massachusetts werd gediagnosticeerd, een door de staat wetgever uit Haverhill diende een wetsvoorstel dat zou de godsdienstige vrijstelling voor het vaccineren van schoolkinderen. Nationale wetgeving bepaalt dat kinderen die het invoeren van de school te worden ingeënt tegen difterie, kinkhoest, tetanus, mazelen en polio, tenzij een arts verklaart dat een vaccin zou gevaar opleveren voor de gezondheid van het kind of tenzij de ouder of voogd biedt een schriftelijke verklaring van vaccinatie of inenting conflicten met hun “oprechte religieuze overtuigingen.” (Lannan, 6/3)

Dit is een onderdeel van de KHN Ochtend Briefing, een overzicht van het gezondheidsbeleid dekking van grote nieuwsorganisaties. Aanmelden voor een e-mail abonnement.