‘We Houden Hen Verantwoordelijk’: Een Handvol Staten Sue Purdue Pharma Over Vermeende Rol In De Opioïde Crisis

‘We Houden Hen Verantwoordelijk’: Een Handvol Staten Sue Purdue Pharma Over Vermeende Rol In De Opioïde Crisis

Californië, Hawaii, Maine en het District van Columbia deelnemen aan een keur van andere staten, steden en counties klaagt de maker van OxyContin. “Purdue en de Sacklers verhandeld de gezondheid en het welzijn van de Californiërs voor de winst en ontstond er een ongekende nationale volksgezondheid crisis in het proces,” Californische Procureur-Generaal Xavier Becerra zei op een persconferentie de aankondiging van de juridische actie van zijn staat.

De Associated Press:
Meer Staten Sue Opioïde Maker Beweerde Misleidende Marketing

Californië, Hawaii, Maine en het District van Columbia aangespannen rechtszaken maandag tegen de maker van OxyContin en het bedrijf van de voormalige president, inhoudende de onderneming ten onrechte het promoten van het geneesmiddel door het onvoldoende onderkennen van het risico van verslaving, terwijl het zich ontpopt als een van de meest misbruikte opioïden in de VS. de rechtszaken waren de laatste van de staten en lokale overheden tegen drugmaker Purdue Pharma als het land worstelt met een opioïde-epidemie. (Oxford, 6/3)

In ander nieuws op de drug epidemie —

De Associated Press:
Onderzoekers Vormen Als Heroïne Gebruikers Vinden De Behandeling Gaten

Onderzoekers die zich voordeed als heroïne gebruikers die hulp zoeken contact met honderden van de behandeling klinieken in de verenigde staten van amerika met de hoogste overdosis dood tarieven. De studie vond het ‘geheim shoppers” werden geweigerd afspraken veel van de tijd, vooral als ze zeiden dat ze waren verzekerd via Medicaid. Wetenschappers willen begrijpen waarom niet meer mensen zijn behandeld met een effectief anti-verslaving drug verkrijgbaar in de arts kantoren. (Johnson, 6/3)

WBUR:
Patiënten Die Gebruik Willen Maken Van Suboxone Voor Verslaving Kunnen Moeite Hebben Om Het Onderzoek Vindt

De medicatie Suboxone, patiënten kan helpen die verslaafd is aan opiaten te stoppen met de drugs. Maar een studie van de Harvard Chan School of Public Health toont aan hoe moeilijk het kan zijn om te vinden van een arts of verpleegkundige in deze staat te schrijven. (Brody en Bebinger, 6/3)

NH Keer Unie:
NH Arts-Assistent Krijgt Vier Jaar In de Federale Gevangenis Voor Fentanyl Terugslag Regeling

Een voormalige arts-assistent van Dover werd maandag veroordeeld tot vier jaar in de federale gevangenis voor zijn rol in een terugslag regeling met betrekking tot fentanyl, federale ambtenaren gezegd. Christopher Clough, 45, van Dover werd veroordeeld in het U.S. District Court in Concord voor deelname aan een regeling waar hij ontving steekpenningen in ruil voor het voorschrijven van een krachtige fentanyl spray om patiënten in schending van de federale wet, de AMERIKAANSE Atty. Scott Murray aangekondigd. Volgens het gerechtelijke dossier en de verklaringen in de rechtbank, Clough gewerkt als arts-assistent in New Hampshire. Na te zijn benaderd door een vertegenwoordiger van een drug fabrikant in juni van 2013, hij werd een frequente voorschrijver van een fentanyl spray die was goedgekeurd door de Food and Drug Administration voor de behandeling van doorbraak kanker pijn. (Feely, 6/3)

Dit is een onderdeel van de KHN Ochtend Briefing, een overzicht van het gezondheidsbeleid dekking van grote nieuwsorganisaties. Aanmelden voor een e-mail abonnement.