Zijn De Dagen Van Eye-Popping Tarief Wandelingen Over? Gezondheid Wet Premieverhogingen Vrij Matig Voor 2020

Zijn De Dagen Van Eye-Popping Tarief Wandelingen Over? Gezondheid Wet Premieverhogingen Vrij Matig Voor 2020

De eerste batch van de voorgestelde 2020 tarief aanmeldingen zijn van verzekeraars. De steekproef geeft aan de deskundigen dat de markt aan het stabiliseren is. Een grote reden waarom: Verzekeraars zijn nu veel geld op hun Obamacare klanten — de overgrote meerderheid van die zwaar gesubsidieerd — na het opkrikken van de tarieven rekening voor het hoger-dan-verwachte medische kosten in het begin van de jaren. Andere gezondheid wet gerelateerd nieuws komt uit Californië, Minnesota, Georgië en Wisconsin.

Politiek:
Obamacare Renteverhogingen Bescheiden Voor 2020

Het tijdperk van de jaarlijkse eye-popping Obamacare renteverhogingen nu voorbij lijkt te zijn. De premie stijgt in de wet marktplaatsen zijn op schema om relatief bescheiden voor het tweede opeenvolgende jaar, volgens de eerste batch van 2020 tarieven voorgesteld door de verzekeraars. Het tarief archieven zijn een indicatie dat dit jaar de kleine renteverhogingen niet een toevalstreffer en dat andere Troef administratie-beleid — inclusief ondersteuning voor een rechtszaak die kunnen fakkel de Affordable Care Act — bewezen hebben minder storend dan sommige deskundigen vrezen. (Demko, 6/3)

De Wichita Eagle:
Nee 2020 Dekking Van De Gezondheidszorg Renteverhogingen Voor Kansas State Werknemers

Duizenden van Kansas state werknemers niet meer betalen voor de verzekering van de gezondheid in 2020 voor het eerst in jaren na het ronden van het tarief verhoogt helemaal tot financiële druk op gezinnen. Werknemer de premies voor de dekking van de gezondheidszorg zullen dalen of blijven vlak volgend jaar, na een stemming maandag door een belangrijke staat van de commissie. Meer dan 39,600 mensen zijn ingeschreven in de plannen.Wat staat de overheid een bijdrage over het dubbele van wat ze deed vier jaar geleden. Kansas kromp hoeveel financiering verstrekt voor de dekking van de gezondheidszorg te midden van het budget onrust, maar de belastinginkomsten weer klimmen. (Shorman, 6/3)

Seattle Times:
Washington State Zorgverzekeraars Stellen Laagste Tarief Verhoging In Betaalbare Zorg Act Tijdperk

Zorgverzekeraars hebben voorgesteld op een gemiddelde stijging van minder dan 1% voor de individuele markt na drie jaar dubbele cijfers verhoogt de premies. De voorgestelde verlaging van de gemiddelde tarieven naar 0,96% wordt toegeschreven aan de stabiliteit van Washington de individuele markt en moet mensen helpen met het kopen van de verzekering van de gezondheid door middel van de Washington Voordeel voor de Gezondheid Exchange, zei Pam MacEwan, CEO van de beurs. (Blethen, 6/3)

Californië Onder Healthline Valt:
Newsom Stelt Een Boete Fonds Ziektekostenverzekering Subsidies

Claire Haas en haar man zijn op een zorgverzekering kruispunt. Als ze waren, elk in aanmerking komen voor een federale belastingvermindering te helpen verminderen van de kosten van hun zorgverzekering premies. Als een echtpaar, ze krijgen zip. “We praten over het krijgen van uit de echt gescheiden iedere keer dat we onze gezondheidszorg rekeningen,” zei de Haas, 34, van Oakland. Ze is getrouwd met haar man, Andrew Snyder, 33, voor twee jaar. “We voelen als we in de war. Moeten We niet getrouwd.” (Jong en Ibarra, 6/3)

De Star Tribune:
Minnesota Strekt Zich Uit ‘Verzekeringsrisico Herverzekering’ Programma

Wetgevers hebben ingestemd met de voortzetting van een programma staat voor “herverzekering” dat is gecrediteerd met het helpen van een deksel op de premies in de staat, de markt waar de mensen kopen de verzekering van de gezondheid.De uitbreiding zal geen extra geld, staat de ambtenaren gezegd, sinds de eerste $542 miljoen euro krediet nog niet is uitgeput. Genaamd de Minnesota Premium Security Plan, herverzekering biedt een financieel vangnet voor zorgverzekeraars die gebeuren te trekken ingeschreven personen met ongewoon duur de gezondheid van de voorwaarden door die voor een groot deel van die medische rekeningen. (Snowbeck, 6/3)

Atlanta Journal Constitution:
Kemp Office Selecteert Consultant Vaartuigen Gezondheidszorg “Waiver”

Gov. Brian Kemp administratie van de geselecteerde consulting reus Deloitte op maandag t / craft een plan dat staat leiders hopen dat het gemak van de gezondheidszorg dekking voor meer armen en de middenklasse Georgiërs onder de Affordable Care Act. De gouverneur zei: Deloitte won de overeenkomst met een bod van € 1,92 miljoen, minder dan de $2.6 miljoen van de staat begroot voor het verwerken van dit jaar. (Bluestein, 6/3)

Georgië Gezondheid Nieuws:
Staat Haalt Deloitte Een Ambachtelijke Ontheffing Van Plan Op De Dekking Van De Gezondheidszorg

De staat zei maandag dat het heeft gekozen Deloitte Consulting als de winnaar van een bijna $2 miljoen consulting contract voor de ontwikkeling van de gezondheidszorg “annuleringen” voor Georgië Medicaid-programma en de particuliere verzekeringsmarkt. Deloitte won meer dan vijf andere bedrijven gecontacteerd door staatsambtenaren om te verzoeken voorstellen. Haar bod van $1,92 miljoen lager was dan de 2,6 miljoen euro die de Georgia Algemene Vergadering bevoegd is voor de opdracht. (Miller, 6/3)

Milwaukee Journal Sentinel:
Tony Evers Blijft Duwen Uitbreiding van Medicaid Ondanks GOP Oppositie

Gov. Tony Evers blijft inzetten voor de pijlers van zijn begroting voorstel, ondanks een belofte van de Republikeinse wetgevers om ze te blokkeren, maar dit keer, uit te breiden Medicaid met federale middelen. Evers en top leden van zijn administratie hield een persconferentie op de trappen van het Capitool van de staat van maandag tot en met trots een programma gericht op het stimuleren van inschrijving in de ziektekostenverzekering plannen. (Beck, 6/3)

En een nieuwe poll vindt dat zelfs als de markten te stabiliseren, de Amerikanen nog steeds worstelt om te veroorloven zorg —

De Heuvel:
Poll: 1 Op De 4 Amerikanen Zeggen Kosten Geleid Tot Het Overslaan Van Medische Zorg

Meer dan 1 op de 4 Amerikanen zeggen dat ze of een familielid ging zonder die nodig gezondheidszorg in de afgelopen twee jaar, omdat ze zich niet konden veroorloven, volgens een nieuwe poll. Het onderzoek van de Universiteit Monmouth vrijgegeven maandag vindt dat 27 procent van de volwassenen zeggen dat ze of een lid van hun huishouden hebben vermeden noodzakelijke medische zorg in de afgelopen twee jaar vanwege de kosten. Dat cijfer is licht gedaald van 2017, 31 procent zei dat ze had overgeslagen zorg. (Sullivan, 6/3)

Dit is een onderdeel van de KHN Ochtend Briefing, een overzicht van het gezondheidsbeleid dekking van grote nieuwsorganisaties. Aanmelden voor een e-mail abonnement.