Android-Studion för att stoppa stödet för 32-bit Pc 2020

Google har meddelat att det kommer att sluta stödja den 32-bit Android Studio system programvara och 32-bitars Android-Emulator från och med 2020 och kommer endast att stödja en mer effektiv 64-bitars versioner av den integrerade utvecklingsmiljön (IDE).

Som rapporterats av 9to5 Google, Google kommer att avsluta uppdateringen stöd för 32-bitars versionen av Android Studio IDE 3.6 den 31 December 2019 och Android Emulator kommer att föråldras på 32-bitars system med version 28.0.25 den 30 juni 2019. Dock, stöd för 32-bitars versionen av Android-Studio IDE 3.6 kommer att fortsätta ett år efter den 31 December, men kommer att ta bort all support och nedladdning länkar på den sista December 2020.

Enligt Google, som kör Android Studio på 64-bitars system snarare än 32-bitars och kära gör en “bättre utveckling erfarenhet” med IDE, tillsammans med att tillhandahålla en Android-Emulator med en “effektiv tillgång till minne.” Bolaget uppgav också att även om den här förändringen kommer inte att påverka de flesta Android-Studio användare, de som använder 32-bitars versioner av Microsoft Windows kommer definitivt att påverkas. Under denna övergångsperiod, Google hjälper användare av 32-bitars version av Windows genom att tillhandahålla information om den kommande sjunkande tidslinje, tillsammans med åtgärder för att följa för förändringar.

Tidigare denna månad, som rapporterats av denna publikation, Google lanserade Android beta Q 4 med slutföras Api: er som kommer att hjälpa utvecklare med nya funktioner som systemet mörka läget, smarta svar/åtgärder för anmälningar, och vikbara smartphone layouter, som kan användas utan oro för trasiga funktionalitet i den slutliga versionen. Företaget planerar att släppa två betaversioner innan Android Q (10) är redo att leverera vid en viss punkt i Q3.

Intresserad av att höra industriledare diskutera ämnen som detta? Delta co ligger IoT-Tech Expo, Blockchain Expo, AI & Big Data Expo, och It-Säkerhet & Cloud Expo World Series med kommande evenemang i Silicon Valley, London och Amsterdam.