Klippiga bergen’ Charlie Blackmon, säger Trevor Berättelse förtjänar hjälpa för hot streak

Rockies rätt fielder Charlie Blackmon har varit riktigt bra denna säsongen, och han har varit rent ut sagt “Nazty” eftersom saknas 14 spel med en rätt kalv stam.

In fredag kväll är spelet på Coors Field vs. Padres, han slår .316 med 14 fullträffar och 41 RBIs. Sedan kommer ut den skadade listan, han har gått 11-för-25 (.440) med fyra homer, en trippel och två dubblar och nio RBIs.

Hemligheten till leadoff torped framgång är en gammal gunga som gör det möjligt för honom att slå alla fält med makt. I Colorado 9-6-seger över San Diego torsdag kväll, till exempel, Blackmon slå två går hem till center field, drog en trippel i det högra fältet hörnet och slå en motsatt-området enda till vänster.

Men det är inte bara Blackmon s sweet swing som gjorde det möjligt för honom att slå ett säkert sätt i 33 av hans senaste 36 spel. Det är också djup och kraftfull uppställning bakom honom som är en stor del av ekvationen. Och, mest av allt, det är närvaron av shortstop Trevor Berättelse medlemmarna i Nr 2 hål, som befriade Blackmon upp.

“Jag tror att Trevor har anpassat sig riktigt bra till att vara i två hål, och han gör mycket,” Blackmon sagt. “Jag tror inte vadd genomsnitt skrämmer killar så mycket makt, och Trevor har en hel del makt. Så att det hjälper mig.

RELATERAT: Newman: Det mål eller ärende som Klippiga bergen förtjänar att göra 2019 MLB all-star game

“Jag vill inte gå mycket, och jag får en hel del (slår) för att slå eftersom alla kommer upp bakom mig är skrämmande. Du har “Trev,” då (David) Dahl och sedan Nolan (Arenado).”

Berättelsen, som träffade en två-run homer torsdag kväll för hans 16-longball av säsongen, är medlemmarna .278 med 46 RBIs.

“För in “Trev’ i Nr 2 plats ger oss en annan kille med makt tidigt i spelet, just off the get-go,” manager Linda sa Svart. “Plus, Trevor ger oss en sann del av hastighet på toppen av ordning.”