Mørk Phoenix Direktør Tar Full Skylden for å Levere en så Stor Bombe

Simon Kinberg er å ta fullt ansvar for billettkontoret svikt i Mørke Phoenix. Den siste X-Menn avdrag treffer teatre bare forrige uke, og debuterte med en uanselig $33 millioner kroner innenlands. Når dette skrives, er filmen har bare tjent $42.7 millioner med en ekstra $100 millioner kroner kommer fra utlandet. Det var noen problemer med bak-den-scener i form av redigering og skriving i tillegg til å ha prosjektet skjøvet tilbake mer enn én gang. Det var også X-Menn tretthet, som begynte å ta over. Når det kommer ned til det, Kinberg aksepterer skylden.

I et nytt intervju, mindre enn to uker etter utgivelsen av Mørke Phoenix, Simon Kinberg er å reflektere over sin dystre box office tall. Mens det er ikke mange som gikk inn i teatre, for å se filmen, det var håp blant fans at det ville være en god avslutning på serien på Fox. Imidlertid anmeldelser fra kritikere og fans var straffe. Kinberg hadde dette å si om det.

“Er det helt klart en film som ikke kontakt med publikum som ikke ser det, er det ikke koble nok med publikum som fikk se det. Så det er på meg…”

Mørk Phoenix var ikke treffer studio håpet på, og det var ikke hva fansen håpet på heller. Med det sagt, Simon Kinberg fortsatt likte å lage filmen. “Jeg elsket å lage filmen, og jeg elsket menneskene jeg laget den filmen med,” sa Kinberg. Så, det ser ut til at det ikke stikker så mye som en skulle tro. Det ser ut som regissør er å se på det positive og å finne hva han kan lære fra erfaring.

Med litt tid, Mørk Phoenix kan bli sett på i et bedre lys, når raseri dør ned. For nå, ser det ut til å være en tapt sak, og det er greit for Simon Kinberg. Direktør husker snakker til Ridley Scott mens de jobbet på Mars. Scott sier arbeider på G. I. Jane var et av hans favoritt erfaringer, selv om filmen var en bombe. Kinberg har tenkt på det ofte, og hadde dette å si om disse ordene fra Scott.

Relatert: Hemmelige Liv av Dyr 2 Tramples Mørke Phoenix i Helgen billettkontoret med $M 47.1

“Han sa det var hans favoritt, fordi det bare var en stor prosess, og han lærte mye på prosessen med å gjøre det. Jeg har tenkt på mye i løpet av årene, og jeg har tenkt på det en hel masse i løpet av de siste helg.”

Simon Kinberg tar alt på strak arm, og ser frem til å se hva Marvel Studios-sjef Kevin Feige gjør med X-men-serien i nær fremtid. “Jeg elsker disse tegnene. Jeg elsker disse verden. Jeg vil være super spent på å se hva Marvel gjør med dem,” sa Kinberg. Marvel Studios kommer til å gi serien en pause før de går inn i starte prosessen. Du kan sjekke ut intervju med Simon Kinberg over på KCRW.