William Shatner ikke Får Oppstyr Over tarantinos R-Rated Star Trek

William Shatner skjønner ikke hvorfor alle er jævlig ut over Quentin Tarantino er R-rated Star Trek. Tarantino nylig avslørt lenge snakket om manuset til serien er ferdig, og det er faktisk R-rated. Det er egentlig ingen annen måte direktør kunne ta på prosjektet med sin opprinnelige stemmen, som tilsvarer en anstendig mengde av stygt språk og noen ganske merkelige historier. Mens fansen venter på å se om filmen selv som skjer, Shatner er klar for det og tror ikke en R-rating er en big deal.

Quentin Tarantino R-Rated Star Trek nyheter har vært ganske stor for en stund nå. Det meste av det dreier seg om hva alle mener direktøren vil gjøre med franchise. Mens de er ute å fremme sin kommende Once Upon a Time in Hollywood, Tarantino bekreftet en versjon av Mark L. Smith ‘ s manuset var ferdig, noe som vakte det oppsikt på nettet. William Shatner kan virkelig ikke se hva det big deal er skjønt. Han hadde dette å si.

“Hvorfor er folk plotzing om dette? Det er min forståelse at Star Trek-Funnet har brukt expletives i noen episoder. Hvorfor ikke folk å smelte ned over det?”

Som for CBS Alle få Tilgang til streaming-serien Discovery får inn noen stygt språk, William Shatner er riktig. Det har vært en F-bombe på showet. Noen fans var bummed om det, mens flertallet av folk som egentlig ikke bryr seg så mye, og det samme kan sies for fremtiden. Quentin Tarantino og Mark L. Smith er ikke bare kommer til å bli infusjonen dårlig ord i Star Trek-franchisen, han vil mer enn sannsynlig ta idé om hva en film i serien ser ut og snu det på hodet.

Det ser ut som William Shatner er å sikte seg inn på tanken på mer stygt språk i Star Trek-franchisen, og ikke tenke på hva Quentin Tarantino ville være å gjøre med tegn. Han kan ende opp med å gå på for å gjøre noe relativt tamme for sine standarder for å holde alt innenfor samme område. Eller, han kunne gå av skinnene og skape noe helt nytt med sin unike stemme og stil av historiefortelling blandet med Mark L. Smith ‘ s visjon. På dette punktet, prosjektet kan ikke noen gang vil se dagens lys, og gå ned som en myte.

Relatert: Star Trek 4 Kansellert på Paramount?

Quentin Tarantino er for øyeblikket ute å gjøre trykk på for en Gang i Hollywood, som treffer teatre neste måned. Direktøren er å ta året 1969, og forteller historien om en underholdningsindustri som er langt borte. Imidlertid, det vil ikke alle være så enkelt som det ser ut. Tarantino er å ta en lignende tilnærming til hvordan han laget sin landemerke Pulp Fiction og fans er spennende å se hva som vil se ut. Mens vi venter på at filmen skal komme ut, kan du sjekke ut William Shatner er Twitter respons til Quentin Tarantino nyheter.