Caleb Fauria upphetsad om gå CU Buffs 2020

Massor av college coacher har kontaktat Caleb Fauria om att spela fotboll på sina skolor, och han har tagit dig tid att besöka flera campus.

Under hela allt, men, den 6-fot-4, 235-pound tight end från North Attleboro, Mass., glömde aldrig om de berättelser han hört som barn.

Efter i fotspåren av sin far, Christian, Fauria gav hans verbala engagemang i förra veckan till Colorado, som en del av europa 2020-rekrytering klass.

“Jag är eldas upp,” sade han. “Det är bara människor och det sätt som coach (Mel) Tucker kommer att föra detta program upp. Han har en stor grupp av coacher med honom – coach (Darrin Chiaverini), (Al) Pupunu och coach (Jay) Johnson. Jag tror bara att det här programmet är på uppgång.”

CU-programmet var en av de bästa i landet när Christian var en stjärna med Vattenbufflar i början av 1990-talet. Ett tredje team All-American tight end som senior, Christian är bland de bästa någonsin spela position vid CU, med 98 fångster för 1,058 meter. Daniel Graham är den enda tight end i programmets historia med större fångster och bara Graham och Jon Embree hade mer meter.

RELATERAT: Hur Mel Tucker och CU Buffs spikade den mest produktiva rekrytera juni i Pac-12

“Han pratade upp det,” Kaleb sade hans far: s tid vid CU. “Han sade att atmosfären, när han spelade, att stadion var gunga. Han berättade historier om gamla Colorado dagar. Han sa bara att det var de bästa dagarna med coach (Bill McCartney).”

Enligt 247Sports.com, Kaleb är rankade landets Nr 13 tight end utsikter till 2020 och han har 14 stipendium erbjudanden, bland annat från Boston College, Iowa, LSU, Maryland, Ole Miss, TCU och Wisconsin. Bland hans inofficiella besök i våras var Iowa, LSU och Ole Miss.

Kalebs enda officiella besök var till Boulder.