George Clooney til Direkte og Stjerne i Netflix ‘ s God Morgen, Midnatt Tilpasning

Netflix har bare fridde til en annen A-liste filmskaper for et nytt stort telt prosjektet. George Clooney er satt til både direkte og stjerne i en tilpasning av God Morgen, Midnatt, den kritikerroste roman av forfatteren Lily Brooks-Dalton. Dette markerer den første funksjonen som Clooney har signert på å direkte siden 2017 er Suburbicon. Mens streaming-tjenesten har ennå ikke avslørt en utgivelsesdato, det er bemerket at prosjektet er allerede i pre-produksjon. Filming er ventet å starte i oktober.

Ifølge en pressemelding fra Netflix, Mark L. Smith (Revenant) tilpasset manuset. Oscar-vinneren Grant Heslov av Eldhuset Bilder er satt til å produsere sammen med George Clooney, med Anonym Innhold og Syndicate Underholdning også om bord i prosjektet. Clooney, kommer frisk av sin Catch-22 miniserie for Hulu, hadde dette å si om sin siste konsert i en uttalelse.

“Gi og jeg kunne ikke være mer begeistret for å bli involvert med denne utrolige prosjektet. Mark er en forfatter vi har lenge beundret og hans manus er skumle. Vi er glade for å samarbeide med våre venner på Netflix, så vel.”

Det ble gjort klart i Netflix-kunngjøring om at filmen tilpasning vil ikke nødvendigvis være tittelen God Morgen, Midnatt. Den post-apokalyptiske tale sentre på den parallelle historier av Augustin (George Clooney), en ensom forsker i Arktis som løp for å få kontakt med mannskapet på Aether romfartøyet som de prøver å vende hjem til Jorden. Scott Stuber, leder av Netflix film divisjon, hadde dette å si i en uttalelse.

“Vi har kjent og jobbet sammen med George i over to tiår, og jeg kan ikke tenke meg noen bedre å få denne fantastiske historien til liv. Boken er kraftig og bevegelig, og Mark tilpasning er vakkert skrevet. I sin kjerne, dette er en historie om menneskets natur, og som jeg vet at vår globale publikum vil falle i kjærlighet med, akkurat som jeg gjorde da jeg leste det.”

George Clooney er fortsatt best kjent for å uformell kinogjengere for sitt på kameraet roller i filmer som Syriana og Ocean ‘ s Eleven. Men han hadde en solid karriere som regissør som godt, og starter med Confessions of a Dangerous Mind i 2002. Han fulgte det opp med Edward R. Murrow biografisk film God Natt, og Lykke til i 2005. Noen av hans andre tiltak, som Leatherheads og Monumenter Menn ikke har vært ganske så vellykket. Likevel, Clooney, når tenning på alle sylindere, kan levere en høy kvalitet film.

Dette er bare det siste A-liste filmskaper å få hoppe til Netflix. Siste år, Alfonso Cuaron veldig nesten vant streaming-tjenesten et Best mulig Bilde Oscar for sin Meksikansk-språk drama Roma. Michael Bay er også for tiden er i produksjon på high-dollar action-sveip 6 T, som stjernene Ryan Reynolds, med Guillermo del Toro også satt til rors en mørkere ta på Pinnochio for tjenesten, så vel, bare for å nevne noen. Lily Brooks-Dalton ‘ bok ble første gang utgitt i 2016, og ble kåret til en av de beste bøkene i året av Chicago Review of Books. Vi vil være sikker på å holde deg oppdatert om Netflix streaming-tjenesten avslører noen flere detaljer.