Kjefter brettspill Svømmer I Mål, vil du Spille som Hai eller Helter

Jaws er like populær nå som det var da det ble lansert helt tilbake i 1975, offisielt å lage det som har blitt kjent som sommeren filmen sesongen. I fire tiår siden det svømte inn i teatre, gir alle en frykt for havet, det har vært nok av minner overflatebehandling i dens kjølvann. I dag har vi en titt på hva som kan være en av de beste lekene basert på langvarig franchise med Kjefter styret spillet. Best av alt, du kommer til å spille som hai eller helter.

Ravensburger er bak det nye spillet, som nå er tilgjengelig på Mål butikker over hele landet. Spillet først ble annonsert på Toy Fair tidligere i år, men nå kan du få en for deg hvis de ikke allerede er utsolgt. Spillet er også tilgjengelig online på den offisielle Målet nettsted og det retails for bare $29.99.

Relatert: Stephen King ‘s Sønn Mener Kjefter Har Nøkkelen til” Real-Life ” Murder Mystery

De Kjefter på bordet spillet er direkte basert på det klassiske 1975 film regissert av Steven Spielberg. Når en ung kvinne blir drept av en hai mens skinny-dypping i nærheten av New England turist byen Amity Island, sjef Martin Brody (Roy Scheider) ønsker å lukke strender, men ordfører Larry Vaughn (Murray Hamilton) overrules ham, av frykt for at tap av turist inntekter vil ødelegge byen. Ichthyologist Matt Hooper (Richard Dreyfuss) og klynket kaptein Quint (Robert Shaw) tilbyr å hjelpe Brody fange morderen dyret, og trioen engasjere seg i en episk kamp mann mot natur.

Spillet kan spilles mellom to til fire personer, og den ruller ut i en unik to-akt-struktur som hjelper fans gjenskape noe av ekte begeistring direkte fra filmen. Det kan også hjelpe å stå i kø John Williams soundtrack mens engasjerer seg i denne strategiske thriller. En av spillerne er nødt til å kjempe for muligheten til å spille Bruce Great White Shark. Når det er bestemt, de andre spillerne kan ta på personas av Brody, Quint eller Hopper.

Spillet starter med Act 1: Amity Øya. Den personen du spiller som Bruce Haien vil komme til å svømme rundt øya angripe svømmere og prøver å unngå å fange opp. De andre spillerne vil være å forsøke å finne haien presis plassering samtidig spare noen av øyens fra å bli spist. Det er litt som Kamp Skip. Handling 2: Orca spiller ut den spennende slutten chase scene mellom Quint båt og den store, hvite. Den Orca vil være synke så godt bevæpnet mannskap prøver å finne haien før det er for sent. Det er ingen grenser for hvor Bruce kan streik neste.

Det har blitt bemerket at dette Ravensburger spillet er helt original og ikke et pakking av et tidligere spill. Spillet har blitt skreddersydd for Kjefter fans. Og filmen er gjenskapt med møysommelig detaljer. Du spiller som Quint, vil du komme til å lansere fat i vannet. Tar på Brody krever at du ser for hai med kikkert. Og når blir Hooper, vil du komme til å bruke ditt trofaste fisk-finder for å bidra til å redde sommeren svømmere fra de skarpe, skarpe tenner. Du spiller som Bruce Shark, du er nødt til å svømme rundt og unngå deteksjon av sa kikkert eller fisk-finder.

Høydepunkter• Innovativ dobbeltsidig spillebrett som presenterer to faser for spill.• Nostalgiske illustrasjoner fange minneverdige karakterer og scener fra den klassiske Kjefter film.• Asymmetrisk spillet lar spillerne til enten å spille som hai, eller spille i samarbeidsmodus som Brody, Hooper, og Quint.

Så oppleve Kjever som en spennende bordplate strategi spill! En spiller trusler øya Amity som tre-tonns store, hvite, mens de andre spillerne gå på jakt som Brody, Hooper, og Quint. To spennende faser av spillet. Akt 1: Amity Island og Handling 2: Orca-ta på-kanten-av-sete spenning av den klassiske filmen. Du kan besøke din Lokale Mål eller plukke opp spillet online.