Ja, du KAN bo i Highlands Ranch: Shea skapar en lyx-och medelstora, låg-underhåll livsstil i Central Park

“Vi trodde Highlands Ranch var alla byggda!”

Det är ett ofta återkommande kommentar som Shea Hem säljare höra som visar de tre nya-urban-enda-familj-modeller med fantastiska miljöer, på mellan Broadway och Lucent, nära där Highlands Ranch är ny Central Park tar form.

Crescendo i Central Park med Shea Hem

Vad: Crescendo i Central Park med Shea Hem, lyx-och medelstora nya urbana småhus, anlagda låg-underhåll meter, i anslutning till Central Park med promenadvänliga restauranger och underhållning, vissa har 3-bil garage.
Där: 9051 Southurst Domstolen, Highlands Ranch, från Broadway, västerut på Highlands Ranch Pkwy ½ -mi Town Center Dr, vända norrut 3 blks att Chris Falkel Dr, eller från C-470, ta Lucent south Plaza, österut till Chris Falkel.
Pris: Från $460s
När: lördag, 13 juli, 10 på morgonen till 6 p.m.; söndag, juli 14, 11-6
Telefon: 303-791-4387
Mer Info: SheaHomes.kom/CentralPark

Några av dem husköpare, komma topp dollar nu för sina gamla Highlands Ranch hus, var redan avgått till att flytta ut för 22.000 tunnland master-planerade gemenskapen, för att hitta nyare småhus planer som inte kräver alla att klippa gräset och kratta sina nuvarande platser behöver.

De köpare få en trevlig överraskning när de hittar dessa låg-underhåll modeller på Crescendo i Central Park, öster om Lucent på Plaza, där Shea ger var och en lummig, lätt att underhålla xeriscape. Men den större chock är att vänta när de steg in och se det utrymme Shea har skapats med dessa.

“De berättar för oss,” Wow, vi trodde inte det här”, säger Shea ‘ s Miguel Moran.

De flesta av dessa köpare, tillägger han, har turnerat i nya stadsplaner av andra byggare — en enda familj, vissa raden hem — med liknande layouter, garaget ner och underhållande på en avancerad nivå. Men dessa bostäder inte ger nära det inre fästet, du får se på lördag och söndag, 13-14 juli, Crescendo.

Dessa planer springa från 2 100 till 2400 kvadratmeter av färdiga utrymme, klädd i breda-öppet kök-familj områden att göra ögat längre än väntat — hela vägg-till-vägg planka laminatgolv som, tillsammans med de flesta andra funktioner som du ser, är inkluderade i priset.

Och när du tror att du har slutligen att köra ut i rymden, du kommer att avsluta på ett stort täckt däck — gott om plats för uteservering, med utsikt väster till bergen från vissa.

Det är förvånande utrymme visar också på den sovrum nivå — en imponerande master men gott om plats synligt i sovrum 2 och 3, liksom.