Oändliga möjligheter: En 55-plus hyra community öppning i Lakewood, erbjuder ett underhållsfritt strategi för hälsosamt åldrande

I en Denver marknaden besatt av att köpa ålderdomshem, ett Kalifornien-baserade utvecklaren som erbjuder aktiva-en vuxen levande begrepp kommer att ge dig ett annorlunda sätt att se på frågan om hur och var att leva efter 55 års ålder, med öppnandet av ett 230-enhet lyx hyra gemenskapen av West Colfax i Lakewood.

Avenida Lakewood

Vad: öppen Nu, Avenida Lakewood, ålder-55-plus lyxiga lägenheter, 1-och 2-sovrum planritningar över 12 000 kvm. ft. av bekvämligheter, heltid Bosatt Berikning Direktör, tre modell hem.
Där 11001 W 15: e Pl, Lakewood, från Sjätte Ave Fwy/US 6, ta Kipling St north km till W. Colfax Ave, sväng västerut på Colfax 4 blks att Owen St, sedan norr 1 blk. Eller från Eu/Simm, norr till Colfax, österut till Vaktel, vänster.
Pris: Från $1,700/månad, en gång $1,000 community avgift
När: söndag, juli 14, 9 a.m. till 4 p.m., dagligen, 9-5
Telefon: 720-689-0318
Mer Info: AvenidaLakewood.kom

På Avenida Lakewood, på West 15: e Plats väster om den gamla Westland shopping mall webbplatsen, du kan utforska tre modeller — en 750-fot enda sovrum plan och två rymliga med två sovrum — som erbjuder 12 – till 15-månaders leasing från $1,700/månad.

Med 12 000 kvadratmeter inomhus/utomhus rekreationsområden utrymme, Avenida Lakewood, och har en pool och spa, tre stora utomhus terrasser, matsal/underhållning område med en snygg kontinental frukost serveras dagligen, en creative arts center, teater och en “Sky Lounge” som har en del av samma utsikt över bergen som många av de enheter som här har.

“Vi är alla om målmedveten levande”, säger Robin Craig, senior vice president för Avenida Partner i Newport Beach, Kalifornien. — med Avenida samhällen i sex stater, däribland denna första Colorado webbplats.

Början på, säger Craig, samarbetspartners har upptäckt en Mayo Clinic studie på friska åldrandet, som identifierat fem viktiga områden för att främja en glad, frisk ledande livsstil. Dessa inkluderar fitness (det finns ett gym och yoga studio), kognitiv effekt, sociala resurser och ekonomisk trygghet.

Med dessa i åtanke, Avenida kommer att skapa ett genomsnitt av åtta aktiviteter per dag för de boende, bland annat livslångt lärande, konst klasser, sociala evenemang och resident-ledda grupper och klubbar, som samordnas av en full tid Bosatt Berikning Direktör.

“Folk är ute efter en komfort nivå som de gamla,” säger Craig. “Vår Avenida team som skapar en känsla av tillhörighet och stöd bosatt välbefinnande.”

Som tröst har att räkna ut vilka tjänster som människor vill betala för och vad de inte vill ha. Avenida genomfört fokusgrupper i Lakewood att be den demografiska om, till exempel, skulle de inte vill betala för städning ingår i hyran (absolut inte, säger utsikter) och hur sannolikt det är att föra längs en hund eller katt (absolut ja).

Relaterade Artiklar

Juli 11, 2019

Sponsrade: Ja, du KAN bo i Highlands Ranch: Shea skapar en lyx-och medelstora, låg-underhåll livsstil i Central Park

Juli 3, 2019

Sponsrade: prisvärd rancher: Meritage s Village i Southgate erbjuder bra nordost tillgång och massor av sätt att spara pengar

Juli 3, 2019

Sponsrade: För en enda familjens ranch plan i Colorado mest amenitized kvarter från $370s, eller flytta nu på $425,000

Juni 28, 2019

Sponsrade: nya arbetstillfällen komma runt DIA, Meritage erbjuder stora-hem värde med energieffektivitet, bra pendeltåg tillgång, ranch planer

Juni 27, 2019

Sponsrade: Med pizza från Anthony, Retreat på Perry Park visar på “en bit av himlen”, är inställningen för primär-nivå levande från $670s

Att fokusera, säger Craig, gör Avenida Lakewood ett stort värde jämfört med liknande samhällen runt om i stan. Men hon tillägger att det också skapar ett scenario som konkurrerar bra mot utsikterna att faktiskt köpa en lägenhet eller uteplats hem, och sedan betala extra för HOA avgifter för tjänster som på Avenida redan insvept i hyran.