Brev: Incitament Gaylord kunde få okänd; TABOR fortsätter att vara ett hett ämne (7/14/19)

Incitament Gaylord kunde få okänd

Re: “Ägare refinansiera, rada upp pengar för expansion,” juli 6 nyhet

Din artikel på Gaylord och incitament är det mottagande medlemsstaterna att Aurora är att ge Gaylord $300 miljoner i incitament. Detta är helt enkelt Aurora gissa. Staden Aurora har inte begränsade incitament det ger att Gaylord. Aurora är att ge nästan 100 procent av tillgängliga skatteintäkter som genereras av hotellet, plus en ökad huvudet skatt till Gaylord för 30 år; i en stämningsansökan mot Aurora och Gaylord projektet, kärande projicerade Aurora är stimulanspaket för att vara mer än 700 miljoner dollar.

Kanske du kommer att följa upp de stimulanspaket som Aurora gav Gaylord genom att rapportera igen att Brighton School District gav upp alla sina framtida skatteintäkter, och detta bör tas med i de incitament som Aurora gav Gaylord.

I själva verket är en bättre indikator för den totala stimulanspaket som Aurora gav Gaylord skulle vara en sammanställning av alla de skatteintäkter som Gaylord kommer att få efter ett helt år av verksamhet och projekt som i över 30 år.

Aurora är stimulanspaket för Gaylord innehåller 127 bruk i fastighetsskatt per år.

Duane Senn, Aurora

TABOR fortsätter att vara ett hett ämne

Re: “Republikaner för Polis kunde förråda TABOR och ge Dems en vinst,” juli 7 kommentarer

Jon Caldara fick det rätt. Proposition CC är en deal med djävulen. Lagstiftaren vill släppa loss spendera på motorvägar som skulle permanent öka trafik, föroreningar och klimatförändringar. Bill gynnar bilar på ett förhållande på nästan 6-1. Allmänna avsatta medel inte bör gynna en specifik transport-läge men bör fördelas lika mellan bilar, tåg, bussar, cyklar och fotgängare. Annars blir det en självuppfyllande profetia att vi “älskar våra bilar” — eftersom det är det transportsätt som gynnas av den lagstiftande församlingen.

Markera Itkonen, Littleton