Jay og Silent Bob Starte Plakat & sniktitt Annonserte Visninger

Den stoner ikoner, som først treffer skjermen for 25 år siden i Clerks, er tilbake på kino med sin lenge etterlengtede eventyr, Jay & Silent Bob Starte på nytt. Den nye filmen ser Mewes og Smith gå tilbake til de rollene de er opprettet i 1994 er Funksjonærer. Denne gangen rundt, New Jersey duo oppdage at Hollywood er å restarte en gammel film som er basert på dem og ta fatt på en annen cross-country oppgave å stoppe det igjen.

I dag, den første Jay og Silent Bob Starte trailer falt på Comic Con. Begripe Hendelser og Saban Filmer til stede full-lengde Jay og Silent Bob Starte i mer enn 600 AMERIKANSKE kinoer på tirsdag, oktober 15, 2019 kl 7:00 lokal tid med en spesiell pre-innspilt video innledning fra Jason Mewes og Kevin Smith. De første 50 personer på hvert sted 15. oktober, vil du motta en limited-edition-plakat (gjelder så langt lageret rekker). Så på torsdag, oktober 17 på 7:00 lokal tid, publikum vil se en spesiell dobbel funksjon av Miramax er Jay og Silent Bob Strike Back og Jay og Silent Bob har startet på nytt, Både kvelder vil også ha eksklusiv bonus innhold.

Det ble annonsert i San Diego Comic-Con at billetter til Jay og Silent Bob Omstart kan kjøpes online begynner torsdag, juli 18 på www.FathomEvents.com eller ved å delta teater billettluke. Sjekk tilbake ofte som kinosaler fortsette å sette opp billettering. Sa Jonathan Saba, Saban-Filmene ” Senior Vice President for Distribusjon, Salg og Markedsføring, og Ledende Produsent på filmen.

“Vi er store fans av Kevin Smith og hans arbeid, og er privilegert som han og hans team hadde tro på oss som en partner på Jay og Silent Bob Starte på nytt. Dette har vært en lidenskapelig initiativ for oss på Saban Filmer, og en ære å arbeide med Kevin. I Begripe, har vi en partner som deler vår visjon om å gi fans i hvert hjørne av landet mulighet til å fange deres counter-kultur helter på den store skjermen i en ekte teatralsk arrangementet.”

Sa Ray Nutt, Begripe Hendelser administrerende DIREKTØR.

“Smith og Mewes’ lojale fans har ventet lenge nok til å se dem reprise tittelen rolle i dette nye kapitlet. Vi er glade for å samarbeide med dem, sammen med Saban Filmer, for å levere denne eksklusive to-natt arrangement til fans over hele landet.”

Jay og Silent Bob Omstart var skrevet og regissert av Smith. Liz Destro og Smodco er Jordan Monsanto produsert. Følgende tv-debut, Smith og Mewes vil tour filmen i utvalgte markeder som Jay og Silent Bob Starte Roadshow, som starter i Chicago på oktober 20. Opprettet av Smith, tegn Jay og Silent Bob har dukket opp gjennom hele hans kult film-katalogen i filmer, inkludert Funksjonærer, Mallrats, Chasing Amy, Dogmer, Miramax er Jay og Silent Bob Strike Back og 2 Sekretærer.

Relatert: Jay & Silent Bob Start Har Mer VFX-Shots Enn Star Wars Krav Kevin Smith

Kevin Smith kom først til oppmerksomhet som manusforfatter/regissør av en film kalt Funksjonærer. Det har vært nedoverbakke siden den gang. Saban Filmer, en filial av Saban Capital Group (“DET”), er en film anskaffelse og distribusjon selskap som kjøper av høy kvalitet, spillefilmer du kan distribuere i Nord-Amerika. Fokus på kommersielle, talent-drevet filmer, selskapet ser på prosjekter i alle stadier av produksjonen for utgivelse på tvers av flere plattformer, inkludert en dag og dato teatralsk/VOD utgivelsen strategi. Basert i Los Angeles, Saban Film ble etablert av Haim Saban, SCG Styreformann og Administrerende direktør, og er ledet av Bill Bromiley som fungerer som President, Shanan Becker, Chief Operating Officer og Chief Financial Officer, og Ness Saban, Vice President of Business Development. Du kan lære mer på Begripe Hendelser.