Mark Ruffalo Eksponerer Marvel-Co-Stjerner ta meg en høneblund for å Sparke i Comic-Con

Mark Ruffalo er veldig kjent med San Diego Comic-Con. Bruce Banner/Hulk skuespilleren har vært på det årlige arrangementet, av og på, i løpet av de siste flere år, og han har noen råd til alle Marvel Filmatisk Univers fans ned i San Diego denne helgen. Det er uklart om Ruffalo vil være i byen dette året, men Marvel Studios er med noen ganske store overraskelser. Med det blir sagt, D23 Expo finner sted i slutten av August, så kan det være en tryggere innsats for å se ham der.

Når Mark Ruffalo er ikke fremme et nytt Marvel-film prosjekt eller sosial bevissthet på sosiale medier, the Avengers: Endgame stjernen er kjent for å være ganske morsomt. For noen år siden, mens fremme Thor: Ragnarok, han delte et bilde av Chris Hemsworth, Taika Waititi, og Tom Hiddleston alle å dele en sofa bed, er gått ut. Ruffalo har avdekket den klassiske bildet igjen og forteller fans, “Husk å få rikelig med søvn før du kommer på #SDCC, som mine venner fra jobb gjorde i 2017.”

San Diego Comic-Con er ikke for svak til hjertet og dette året er satt til å være en ganske stor en for MCU-fans. Først opp, den Russisk-Brødrene er å gjennomføre et panel om deres arbeid med Marvel Studios og utover, sammen med mer enn sannsynlig å feire den mektige suksess av Avengers: Endgame. Det er Agenter S. H. I. E. L. D. kontrollpanel og deretter på hva alle har ventet på: Marvel Studios-sjef Kevin Feige utseende på Hall H. Feige vil være å gå over hva fansen kan forvente fra Marvel Studios over de neste par år, og spenningen er høy, for å si det mildt.

Relatert: Spider-Man: Langt Hjemmefra Har Fans Kranglet Over Riktige Navnet for Snap

Mark Ruffalo er sitat er en åpenbar referanse til Thor: Ragnarok fra når tordenguden finner ut at han kjemper Hulk. Snakker av tordenguden og Taika Waititi, det har blitt avslørt at Thor 4 er faktisk skjer og Chris Hemsworth og Waititi vil være tilbake. Det er uklart om Mark Ruffalo vil være tilbake, men fansen håper han og Tessa Thompson vil også reprise deres roller når den tid kommer. Kanskje til og med Bradley Cooper kommer sammen for å stemme Rakett Vaskebjørn. I det minste, vi vet Korg og Miek vil være der, så lenge de ikke spiller fortsatt Fortnite.

Thor 4 kan være ett av prosjektene til MCU ‘ s Fase 4 som Kevin Feige lanserer denne helgen på Comic-Con. Hvis han gjør det, la oss håpe han kunngjør tilbake kastet også. Tessa Thompson ser ut til å være en no-brainer, men det er mange andre tegn fans ville elske å se tilbake i den svært etterlengtede oppfølgeren. Vil Thor være tilbake i sin vanlige tordenguden form? Eller vil han omfavne å være overvektig for resten av hans MCU reise. Uansett, fans er klar for mer, Thor. Du kan sjekke ut Comic-Con melding form Mark Ruffalo er Twitter nedenfor.