Mørke Skjebne Comic-Con-Plakaten Rips Huden Av Nye Terminator-Endoskeleton

Vi har en splitter ny Comic-Con-plakat for Terminator: Mørk Skjebne. Denne går i en helt annen retning enn det som tidligere er utgitt ett ark, som fokuserte på Linda Hamilton ‘ s Sarah Connor, som gjør henne velkommen tilbake til serien for første gang siden Terminator 2: dommedag. Men dette siste bildet som får hjertet av grunnen til at mange mennesker ønsker å gå se disse filmene i første omgang; Terminator. Og det er akkurat det den gir oss.

Dette er en utrolig enkel, men svært effektiv Comic-Con-plakaten. Det er en pitch-svart bakgrunn med en meget imponerende, praktisk jakt Terminator endoskeleton i midten, ser truende og ødeleggende som noensinne. Det er virkelig minner om den kalde åpne T2 i beste måter. Jeg er personlig minnet om den første Alien: Pakt plakat som bare inneholdt en xenomorph kommer innhyllet i skyggen med bare ordet “kjør” trykt på den. Det er liksom en “gi folket det de vil ha” – tilnærming. Hvorvidt det gjør for en god film gjenstår å se, men det gjør sikkert for en pokker for en plakat.

Paramount Pictures besluttet å slippe denne plakaten rett i forkant av sine panelet for Terminator: Mørk Skjebne på San Diego Comic-Con. Arnold Schwarzenegger, som også er tilbake som den ikoniske T-800, som er tilgjengelig på SDCC å bidra til å hype opp avkastningen av franchise, som forhåpentligvis blir en gå tilbake til formen etter en rekke dårlige oppføringer. Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator: Salvation og Terminator: Genisys alle mislyktes i å fange magien i de to første filmer fra James Cameron. Å ha både Linda Hamilton og Arnold Schwazenegger tilbake er absolutt et bra sted å starte.

Relatert: Terminator: Mørk Skjebne TV-en Trailer Har Sarah Connor Tilbake på Banen Krigen

James Cameron, for første gang på lenge, er aktivt involvert i denne filmen. Mens han er ikke i regissør-stolen, som i stor grad takket være hans forpliktelser regi Avatar 2 (og 3 og 4 og 5), Tim Miller, mannen bak Deadpool, er ved roret. Tim Miller jobbet tett med Cameron mens utviklingen av filmen. Det er blitt nevnt tidligere at ideen var å gjøre dette til en direkte oppfølger til T2, mens ignorerer hendelser av etterfølgende oppføringer. Som vil bidra til å gjøre tidslinjen minst litt mindre grumsete og, tatt i betraktning at ganske mange fans er ikke altfor glad i det som har holdt på med serien som for sent, de er ikke sannsynlig kommer til å møte en hel masse pushback på det.

Den nye kastet inkluderer Mackenzie Davis (Blade Runner 2049), Natalia Reyes (Birds of Passage), Diego Boneta (Rock of Ages) og Gabriel Luna (Agenter av S. H. I. E. L. D.), som skal spille den nye Terminator. En Terminator som har evnen til å splittes i to og formere seg, kan vi legge til. Vi vil være sikker på å få den nye traileren din måte så snart det er tilgjengelig. I mellomtiden, sørg for å sjekke ut den nye plakat for deg nedenfor. Terminator: Mørk Skjebne kommer på kino November 1 fra Paramount Pictures.