Abort Motstandere Og Tilhengere Advare Tenn. Lovgivere Mot Lovforslag Som Ville Forby Den Prosedyre

Abort Motstandere Og Tilhengere Advare Tenn. Lovgivere Mot Lovforslag Som Ville Forby Den Prosedyre

Den foreslåtte lovgivningen ville forby abort når som helst etter en graviditet er oppdaget, og dens tilhengere foreslår at dette kan være et godt alternativ til å ta før Høyesterett til å velte Roe v. Wade. I andre stater, lovgivere er ute på problemer i Minnesota Department of Human Services og beskyttelse for supplement kratom i Ohio.

Associated Press:
Motstandere Advare En Tennessee Abort Forbudet Vil Koste Skattebetalerne

Tennessee lovgiverne ble varslet tirsdag at skulle GOP-kontrollerte Lovgiver velger å passere en av de strengeste abort forbud i nasjonen, skattytere vil sannsynligvis bli tvunget til å plukke opp kostnadene for den tapende kamp. Abort rettigheter grupper truet med å saksøke staten i løpet av de to-dagers høring sentrert rundt foreslått lovgivning som søker å forby abort når en graviditet er påvist. Men Republikanske lovgivere stritter på lignende utsagn fra GOP-vennlig Tennessee Rett til Liv. (Kruesi, 8/13)

Star Tribune:
Staten Senatorer krever Svar Etter Uker Med Problemer På DHS

Minnesota state senatorer flatet et sviende kritikk av state Department of Human Services under en bred høring tirsdag. Viltvoksende $17.5 milliarder sosiale service byrå har blitt utsatt for i de siste månedene med en ledelse shuffle, en varslede tiltak over kontrakt, garanti og en anerkjennelse at etaten overbetalte to Indiske band ca $25 millioner for stoff-misbruk behandling i de senere år. (Coolican, 8/13)

Pioneer Trykk:
DHS Gjengjeldelse, Overbetaling Saker ble Sendt På MN Senatet Høring

En compliance officer fra Minnesota Department of Human Services fortalte et panel av staten senatorer tirsdag at hun kunne få sparken for å snakke med dem om problemene i den viltvoksende også billig overnatting. Den fungerende sjefen for DHS ikke utelukke muligheten for at skattytere kan regningen for noen $25.3 millioner byrået overbetalte til to indianerstammer. Og den fortrengte medisinsk direktør i staten Medicaid-programmet sa DHS ledere vises “skandaløst arroganse” ved beslutninger som kan ha betydning for score av Minnesotans. (Faircloth, 8/13)

Columbus Dispatch:
Lovgiver Sier Han Presenterte Lovforslag For Å Holde Kratom Lovlig I Ohio For Å Anspore Diskusjon

Et Ohio lovgiver sendt en regning tirsdag for å legalisere kratom, en kontroversiell supplement holdt opp av tilhengere og brukere som behandling for opioid-uttak. Ohio Styret i Apotek vurderer notering kratom som et Schedule jeg Kontrollert Substans i Ohio, sette det i samme kategori som narkotika som heroin, som vil i praksis forby det. Hvis godkjent, Rep. Gary Scherer er foreslått Kratom Consumer Protection Act ville holde supplement juridiske under statlig lovgivning. (Cooley’, 8/13)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.