AMERIKANSKE Helse-Panelet gir Råd til Leger: Spør Voksne Om Både Resepter Og Bruk av Illegale rusmidler I Forsøk på Å Hjelpe Stammen Opioid-Misbruk Krise

AMERIKANSKE Helse-Panelet gir Råd til Leger: Spør Voksne Om Både Resepter Og Bruk av Illegale rusmidler I Forsøk på Å Hjelpe Stammen Opioid-Misbruk Krise

U.S. Preventive Services Task Force sier 7,5 millioner mennesker i alderen 12 år og eldre i USA har blitt diagnostisert med avhengighet eller misbruk av illegale rusmidler i det siste året. Task Force, for å reversere en 2008-vedtak, er å søke offentlige kommentarer før du fullfører anbefaling.

Washington Post:
AMERIKANSKE Helse-Panelet Anbefaler at Leger Skjermen Alle Voksne For Bruk av Illegale rusmidler

Anbefalingen er første gang panelet har konkludert med at det er nok bevis til å støtte screening av alle voksne. I 2008, det nektet å gjøre dette. Veiledning er viktig fordi Affordable Care Act krever at tjenester som er anbefalt av task force, dekkes gratis eller med svært små egenandeler. Den foreslåtte anbefalingene er åpne for offentlig kommentar til Sept. 9, etter som task force vil vurdere dem for endelig godkjenning. (Bernstein, 8/13)

New York Times:
Skjermbildet Alle Voksne Pasienter For Stoffmisbruk, Nasjonale Panelet Oppfordrer

Et nasjonalt panel av helse-eksperter anbefales på tirsdag at leger skjermen alle voksne pasienter for bruk av illegale rusmidler, inkludert feil bruk av reseptbelagte medisiner. Men gruppen, Usa Preventive Services Task Force, stoppet kort for å godkjenne en slik screening for tenåringer, en posisjon som plasserer dem på kant med store unges helse grupper. Panelet, som er oppnevnt av federal Department of Health and Human Services, men opererer uavhengig av hverandre, og sa at den foreslåtte retningslinjene er ment å bekjempe alarmerende høy forekomst av rusmisbruk i Usa. Det gjengitt en 2017 føderale undersøkelse som fant 1 i 10-Amerikanere i alderen 18 år og eldre sa de var ved hjelp av illegale rusmidler eller som ikke bruker medisiner på måter som leger ment. (Hoffman, 8/13)

The Wall Street Journal:
AMERIKANSKE Task Force Råder Leger til Å Be Voksne Om Bruk av Illegale rusmidler

U.S. Preventive Services Task Force—et uavhengig panel av medisinske eksperter som anbefalinger kan være avgjørende for forsikring planer under eksisterende føderale lov—utgitt et utkast til anbefaling om at leger spør sine pasienter om bruk av illegale rusmidler, inkludert opioid smertestillende midler, slik at de kan være sendt til behandling. Panelet ønsker også leger til å spørre om bruk av narkotika på pasienten spørreskjemaer i legenes kontorer. (Burton, 8/13)

Los Angeles Times:
Alle AMERIKANSKE Voksne Bør Være Skjermet For Bruk av Illegale rusmidler, Ekspert Panel Sier

Spørsmål om bruk av narkotika skal ikke bare dekke muligheten for at en pasient er å ta ulovlige narkotika som kokain eller heroin, task force sa. De bør også utforske om en pasient kan være å snike piller fra et familiemedlem smertestillende medisiner eller får en boost fra sentralstimulerende midler som er foreskrevet for et barn med attention-deficit/hyperactivity disorder. (Healy, 8/13)

Stat:
For Første Gang, USA Panelet Anbefaler at Screening Voksne For Bruk av Illegale rusmidler

Som nye metoder for å identifisere og behandle folk som bruker opiater og andre stoffer dukker opp, et uavhengig panel av eksperter er å anbefale at helsepersonell skjermen deres voksne pasienter for bruk av illegale rusmidler. U.S. Preventive Services Task Force har bestemt, for første gang, at det er nok bevis til staten med “moderat sikkerhet” at screening voksne for illegal rusmiddelbruk er samlet gunstig. (Flaherty, 8/13)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.