DET Kapittel To Kommer til å 4DX, 4DX Ekstreme & ScreenX

Er du klar til å føle deg ren terror som følger med å være hjemsøkt av Pennywise Dans Klovn? Warner Bros. og CJ 4DPLEX er offisielt å bringe den kommende oppfølgeren DET Kapittel To til en engasjerende teater erfaring i nærheten av deg denne høsten. Og det høres helt forferdelig.

CJ 4DPLEX, verdens ledende kino-teknologi selskap, sammen med Warner Bros. Bilder, kunngjorde i dag utgivelsen av New Line Cinema er DET i Kapittel To i tre ledende neste-generasjon kino teknologier: multi-sensoriske 4DX format, økt 4DX Ekstreme (tilgjengelig i utvalgte kinoer og territorier) og panoramautsikt, 270-graders ScreenX. Når filmen er utgitt globalt 6. September 2019, publikum over hele verden vil være i stand til å ta i den etterlengtede horror-serien finale i cutting-edge auditorier av 4DX og ScreenX.

DET Kapittel To i 4DX vil gi en annen chilling lag av spenning til den spente atmosfæren i Derry med en kombinasjon av bevegelse, vibrasjon og miljømessige virkninger. Og, for de som tør, DET Kapittel To i 4DX Ekstreme vil bli gjort enda mer skremmende. Amping nivåer av bevegelse, vibrasjon og miljømessige effekter med opp til 20 prosent, 4DX Ekstreme vil ha publikum humping og gripende stolsetet, tar i den intenst spennende atmosfære av 4DX auditorium i 4DX Ekstreme.

Relatert: DET går Tilbake til Teatre i August med Nye It-Kapittel To Post-Kreditt-Opptak

Til slutt er DET i Kapittel To i ScreenX vil utvide verden av Derry, med viktige sekvenser gjennom hele filmen projiseres på venstre og høyre side vegger i salen, rundt publikum og forbedre truende, stemningsfulle toner av filmen inne i teateret. Som skjermen strekker seg på ScreenX vinger, spennende bilder vil danse i enheter av publikum, og trekke publikum dypere inn i opplevelsen. Sa JongRyul Kim, DIREKTØR i CJ 4DPLEX.

“Vi har hatt et langvarig samarbeid med Warner Bros. Bilder, og vi er glade for å slippe vårt sjette samarbeid dette året med DET Kapittel To i 4DX, 4DX Ekstreme og ScreenX. Hver samarbeid har vært fantastisk, og vi ser frem til å ha publikum gripende på deres sitteplasser som de ser på den økende og skremmende avsluttende kapittel av ” DET ” for en one-of-a-kind i-teater erfaring.”

Sa Thomas Molter, Leder av Internasjonal Distribusjon på Warner Bros. Bilder.

“Vi er utrolig glade for å kunne utvide vårt samarbeid med CJ 4DPLEX å slippe DET i Kapittel To i 4DX, 4DX Ekstreme og i ScreenX. Vi stoler på CJ 4DPLEX å legge til noe nytt og spennende til film-skal oppleve, og denne filmen, forsterket av disse cutting-edge formater, kommer til å bli mye moro, og spesielt skremmende for våre målgrupper.”

Dette partnerskapet følger siste vellykkede samarbeid mellom CJ 4DPLEX og Warner Bros. Bilder som inkluderer: Annabelle Kommer Hjem, Forbannelse La Llorona, Godzilla: Kongen av Monstre, POKÉMON Detektiv Pikachu og Shazam! i begge 4DX og ScreenX formater.

4DX forbedrer on-screen grafikk av actionfylte eventyr og uforglemmelige skrekkfilmer, som overskrider den tradisjonelle kino opplevelse gjennom slike spesielle effekter som bevegelse-synkronisert seter, vind, tåke, regn, lyn, snø, bobler, vibrasjoner, og dufter. Resultatet er en av de mest spennende kino formater i bransjen, tegning fans dypere inn i handlingen på den store skjermen. 4DX Ekstreme ramper opp bevegelse og miljømessige virkninger videre, som øker effekten av opp til 20 prosent, perfekt for adrenalin junkies og super 4DX fans.

ScreenX er verdens første multi-projeksjon teater teknologi som gjør en 270-graders panoramautsikt over filmen ser på erfaring. ScreenX lar publikum til å gå utenfor rammen av tradisjonell film-tv, med en egenutviklet system for å utvide center skjermbildet til siden vegger, rundt publikum med bilder og gir en følelse av å være inne i filmen.

I USA, er DET i Kapittel To vil bli tilgjengelig i 4DX med Regal Kinoer, Cinepolis, Marcus Teatre og CGV Kinoer, og “DET Kapittel To” i ScreenX vil være tilgjengelig med Eksklusive Kinoer, B&B Teatre og CGV Kinoer.