Doctor Doom Script Ferdig, Noah Hawley Vil Presse Marvel å Gjøre Det

The future of the Fantastic Four er fortsatt mystisk. Vi vet at Marvel Studios President Kevin Feige er nå offisielt i kontroll av eiendommen, samt X-men, følgende Disney ‘ s $71.3 milliarder fusjon med Fox tidligere i år. Feige annonsert en omstart av franchise i studio ‘ s presentasjon på San Diego Comic-Con dette året, men det kommer ikke til å skje på en stund. Som etterlater en interessant, dvelende spørsmålet; hva Noah Hawley er Doctor Doom film? Det enkle svaret, for tiden, er det er ikke død ennå.

Litt bakgrunn om dette. Noah Hawley, skaperen bak serier som Fargo og Legion, annonsert to år siden på SDCC at han var en penning Doctor Doom film for 20th Century Fox, lenge før fusjonen fant sted. Kutt til nå, og Disney er å tenke gjennom sin strategi med Fox titler fremover, etter nylig å ha axed nesten alle i studio-produksjon tavle som var i arbeid før fusjonen.

Med det i tankene, er det litt overraskende å få vite at denne filmen er ennå ikke på hakking blokk. Noah Hawley, i et nylig intervju, ble spurt om status for prosjektet og avslørte han er ferdig med manuset. Etter å ha tatt litt av, han kommer til å ta det på seg selv for å presse Marvel for å tillate ham å gjøre det. Her er hva Hawley hadde å si om det.

“Jeg mener, hvor den står nå er at filmen er ferdig, og Legion er ferdig og jeg har tatt litt tid på fordi noen fortalte meg at det var dette ordet “ferie”, som betyr at du ikke arbeid, som hørtes veldig interessant for meg. Men du vet, jeg trenger å sirkelen tilbake til dem og si at jeg ville elske å gjøre det, og finne ut om det er noe som er mulig. Hvorvidt de allerede har en plan for hva du skal gjøre med disse tegnene, eller om de er åpne for å typen min visjon for hva du skal gjøre med disse tegnene. Men det er liksom på meg akkurat nå er å gå presse dem, som jeg vil gjøre så snart jeg komme opp for luft.”

Det er noen interessante lag her for å grave inn. For en, Mørk Phoenix, den siste, riktig X-men filmen laget av Fox, som ble utgitt av Disney, brukt i en stor, dårlig måte på box office. Den Nye Mutanter, en horror-tema X-Menn spin-off, har blitt satt på en hylle, og Disney virker usikker på hva du skal gjøre med det. I mellomtiden, den siste Fantastic Four-filmen, som kom ut i 2015, brukt kritisk og kommersielt. Så Disney har ikke mye grunn til å tenke noe som er utviklet under Fox ‘ s watch er en god idé.

Relatert: Doctor Doom Filmen Er en Sjanger Mashup Inspirert av Captain America 2

Når det er sagt, Noah Hawley har bevist sin verdi som en skaper. Plus, gjør en Doctor Doom solo filmen kan være en unik måte å introdusere skurken, og muligens de Fantastiske Fire, i MCU. Det er kanskje kommer til å bli et spørsmål om hvor overbevisende Hawley kan være hvis/når du får han til å sitte ned med Kevin Feige. Denne nyheten kommer til oss via Fristen.