Er Taika Waititi er Nazi-Satire Jojo Kanin For Edgy for Disney-Fans?

Disney er tydeligvis bekymret over den kommende utgivelsen av Jojo Kanin, den nyeste fra Thor: Kjærlighet og Torden direktør Taika Waititi. Dette er en av de prosjekter Disney arvet fra Fox i $71.3 milliarder fusjon som trådte i kraft tilbake i Mars. Mens ting ikke har gått etter planen så langt, dette prosjektet ble sett på som en av de lyse flekker på Fox skifer. Men Musen Huset er sagt å være å ha andre tanker, som enkelte ledere i studio er rangerer angivelig føler filmen kan være for edgy for sine typiske publikum.

Jojo Kanin har vært å få en god del oppmerksomhet helt siden prosjektet ble annonsert. Og med god grunn. Ikke bare fordi det er den første filmen Taika Waititi er å gjøre siden hans blockbuster breakout Thor: Ragnarok, men på grunn av innholdet av hans siste. Filmen har blitt omtalt som en “anti-hater satire,” som ser Waititi å spille en imaginær versjon av Adolf Hitler, som er en ensom tysk gutt venn under andre Verdenskrig. Unødvendig å si, som ikke passer i de typiske Disney merkevare. Ikke av en lang skudd.

Ifølge en ny rapport, en nylig screening holdt for ledere gikk ikke over for godt. En ikke navngitt executive sies å ha vokst “hørbart ubehagelig, urovekkende høyt at materialet ville trekke Disney-fans.” Selv om denne filmen er produsert av Fox Søkelys, en divisjon som har en utrolig merittliste med indie filmer som har plaget opp massevis av priser gjennom årene, er det nå ligger under større Disney paraply. Disney har en helt for å opprettholde. En svært vellykket merkevare på det, og det er forståelig at enkelte ansatte kan være nervøs for å utvide den strategi å inkludere titler som Jojo Kanin.

Relatert: Taika Waititi Er Hitler i New Jojo Kanin Bilde

Problemene her er mange og omfattende i omfang. Fox Søkelys er en av de siste ekte indie film studios i Hollywood. Hvis Disney begynner å få kalde føtter når det gjelder prosjekter som dette, skaperne som Taika Waititi, som Disney ønsker å jobbe med på store blockbusters, er det sannsynlig kommer til å være veldig misfornøyd. For ikke å nevne, fra et kunstnerisk output ståsted, kinogjengere ville være å miste ut på utallige mulig filmatisk skatter som kanskje ikke passer typisk Disney merkevare. Kort sagt, det er komplisert.

Disney nylig tok sin foten av gassen fra et flertall av Fox ‘ s produksjon tavle som var i arbeid før fusjonen. Disney har sett Fox utgivelser bombe etter hverandre siden de tok over studio, og de er absolutt ikke kommer til å la dette fortsette. I tilfelle av Jojo Kanin, de har en mulig høy-profil indie hit som er sett på som en stor awards sesongen kandidat. Uavhengig av merkevarebygging, hvis filmen går ut på å finne suksess, det kan gå en lang vei i beroligende Disney ‘ s bekymringer i fremtiden. Jojo Kanin er satt til kommer på kino 18. oktober. Denne nyheten kommer til oss via Utvalg.