Jordan Peele er Candyman Starte Begynner å Skyte i Chicago som Mer Bli Kastet

Jordan Peele har fortsatt å samle en kraftig støpt rundt hans kommende omstart av Candyman som opptak begynner i Chicago. Nathan Stewart-Jarrett (Misfits) og Colman Domingo (Frykt the Walking Dead) har nå sluttet seg til skrekkfilm fra forfattere Peele og Vinne Rosenfeld under Peele er Monkeypaw Produksjoner.

Stewart-Jarrett er best kjent for sine roller i den Britiske TV-serien Misfits og Utopi, men kan sees i Hulu remake av Fire Bryllup og en Begravelse. Den unge skuespilleren har også medvirket i en Tony Award-Vinnende Broadway vekkelse av Engler i Amerika. Som hans co-star, Domingo har en historie med teater. Han har vært nominert til både Tony og Lawrence Olivier award. På den lille skjermen, Domingo er kjent for sin rolle som Victor Strand på Frykt the Walking Dead, men han kan også bli sett i HBO ‘ s populære drama Eufori, A24 s Lucy in the Sky fra Noah Hawley, og Gud Komiteen.

Den nye Candyman skuespillerne blir med to raskt stigende stjerner. Allerede er knyttet til prosjektet er Yahya Abdul-Mateen II og Teyonah Parris. Abdul-Mateen II gikk bort fra den lille skjermen et kort øyeblikk etter kom Ned ble avsluttet for tidlig og fløy på lerretet i en serie av populære filmer. Han ble omtalt i Baywatch og Den Største Artist. Han har også portrettert antagonist Manta i Aquaman og Russel/Weyland i Oss, Peele er oppfølging til å Komme seg Ut. Han kan neste bli sett i HBO ‘ s kommende Watchmen.

Relatert: Candyman Vs. Leprechaun Filmen Ble Skutt Ned av Tony Todd

Teyonah Parris har noen store prosjekter bak seg, og enda mer i rørledningen. Hun spilte i Justin Simien er 2014 film Kjære Hvite Mennesker som Coco Connors, samt Spike Lee Chi-fille og Barry Jenkins’ Hvis Beale Street (berømt gate Kunne Snakke sammen Domingo. Hun vil følgende Mateen ledningen ved å gå inn i superhelt-verdenen neste som Monica Rambeau i Disney-Plus-serien WandaVision

Nia DaCosta (Lille Skogen) skal regissere filmen som beskrives som en “åndelig oppfølger” til Bernard Rose 1992 skrekkfilm. Basert på Clive Barker ‘ s novelle “Den Forbudte,” Candyman dreier seg om en urban legende av en tidligere slave som ble myrdet på grunn av sin relasjon med en hvit kvinne. Da hennes familie fikk høre om forbudt kjærlighet, han ble smurt med honning så bier ville angripe ham og deretter brent til døde. Hans aske ble spredt på hva som ville bli den Cabrini-Grønne boligprosjekter. Legenden uttalte hvis du sa hans navn fem ganger i speilet, han ville komme til å drepe deg. Du vet, som urbane legender gjøre.

Settet er bundet til å være en skummel fordi blant de ulike Chicago skyting steder er området hvor legenden først begynte: Den Cabrini-Grønne boligprosjekter. Selv om prosjektene har siden blitt gentrified, den intensjon som teller. Metro Goldwyn Mayer Pictures (MGM) er co-finansiering filmen med BRON kreativ, og det er gode nyheter for byen Chicago. Candyman vil bli skutt helt i “the windy city”, sannsynlig å bringe jobber og penger med det. For ikke å nevne den estetiske realisme som kan komme fra fotografering på location.

Forventningene er høye til den klassiske filmens start fordi Monkeypaw Produksjoner har kvernet ut noen vellykkede filmer siden det åpnet i 2012. Under banneret, Peele skrev, produserte og regisserte begge å Komme seg Ut og Oss. Selskapet har også produsert Spike Lees BlackkKlansman. Denne nyheten ble først rapportert av Fristen.