Kansas Avviser Aetna Plan for Å Rette Problemer Med Sin Egen Medicaid Services

Kansas Avviser Aetna Plan for Å Rette Problemer Med Sin Egen Medicaid Services

Aetna er $1 milliarder kroner-en-års virksomhet med Kansas er i fare etter at staten avviser leverandørens plan for å løse problemer med sine tjenester til KanCare, statens privatisert Medicaid-programmet. Et brev fra Kansas regulatorer sier Aetna ikke “viser en klar bane til etterlevelse”, og gir selskapet en ny sjanse til å sende inn et korrektiv forslaget. Og andre Medicaid nyheter kommer ut av Louisiana og New Hampshire.

Kansas City Star:
Kansas Forteller Aetna Det Er Behov For En Bedre KanCare Forbedring Plan

En Kansas Medicaid leverandøren mot påstander om at det er ikke å leve opp til vilkårene i sin $1 milliard i året kontrakten insisterer på at det gjør bedre. Staten sier at selskapet fortsatt ikke er bra nok. (Shorman, 8/13)

KCUR:
Kansas Medicaid Assurandøren Aetna På Enda Tynnere Is Med Myndighetene

Aetna gir helseforsikring til rundt 100.000 Kansans under KanCare, statens privatisert Medicaid-systemet. Det er ett av tre selskaper med kontrakter å gjøre det, og erstattet en av de tidligere forsikringsselskapene i januar. … Klager mot Aetna inkluderer at selskapet ikke refundere riktig eller på tid. Leverandører si at de noen ganger ikke får betalt fordi Aetna krav forhånd tillatelse for visse grunnleggende prosedyrer. De har også klager over at selskapet ikke har satt sammen en komplett katalog over leger og spesialister at det dekker. (Llopis-Jepsen, 8/13)

Associated Press:
Kansas Sier Aetna Fortsatt Ikke Å Leve Opp Til Kontraktsvilkår

Kansas helse institutt sier forsikringsselskap Aetna er fortsatt ikke å leve opp til vilkårene i sin $1 milliard kontrakt med statens Medicaid-programmet. Den Wichita Eagle rapporterer at staten har avvist en korrigerende action plan Aetna skrevet i respons til en ikke-samsvar brev Kansas, usa, som sendte den siste måneden. (8/13)

Associated Press:
Louisiana Helse Ledere Forsvare Medicaid Kontrakt Beslutninger

Louisiana helse avdeling ledere tirsdag forsvarte nye Medicaid managed care kontrakter og prøvde å berolige lovgivere som helseplan endringer vil ikke forstyrre pasienten tilgang til tjenester, liksom tvister som truer med å skape ytterligere komplikasjoner. Mer enn en halv million Medicaid mottakere vil ha å overføre til ny helse-planer under kontrakt endringer. (DeSlatte, 8/13)

Concord Skjermen:
Telemedisin Nå Dekket Av N. H. Medicaid For Primærhelsetjenesten Besøk, Bruk Av Stoff Lidelse

Teknologien fortsetter å forbedre seg. Men for år, telemedisin har vært ute av rekkevidde for mange kostbare, spredte og ofte ikke dekket av forsikringen. Det kan endre seg snart, med en ny lov for å utvide telemedisin for lav inntekt Granitt Staters. Etter signeringen av et lovforslag denne uken av Gov. Chris Sununu, New Hampshire Medicaid-programmet vil snart dekke bruk av teknologi for primærhelsetjenesten besøk, stoff-bruk behandling og mer. (DeWitt, 8/13)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.