Lady og Landstrykeren Først Se på Disney+ Live-Action Remake

Disney fortsetter å erte sin kommende live-action Lady og Landstrykeren film med et helt nytt utseende på sin titulær hjørnetenner. Satt til å bli utgitt på selskapets kommende Disney+ streaming-tjenesten, Disney er nå touting filmen ankomst i den nyeste utgaven av sin Disney tjue-tre magazine. Slik det er åpenbart i en tweet fra Disney, forsiden av bladet viser en ny titt på den virkelige hunder portretterer Lady og Landstrykeren i den kommende utgivelsen, og uansett om du er på Disney ‘ s live-action remake trene eller ikke, bildet er ganske interessant å se.

I remake, Tessa Thompson og Justin Theroux stjerne som titulær Lady og Landstrykeren, låne sin stemme til dyrene. Også annonsert som en del av kastet er Sam Elliot som Trofaste, Janelle Monae som Peg, Arturo Castro som Marco, Thomas Mann som Jim Kjære, Benedikt Wong som Bull, Yvette Nicole Brown som Tante Sarah, Adrian Martinez som Elliot dog catcher, og Ashley Jensen som Jackie, kjønns-byttet versjon av Jock. LEGO Ninjago-Film helmer Charlie Bean er å lede ved hjelp av et filmmanus av Andrew Bujalski. Brigham Taylor er å produsere med Jessica Dyd og Chaz Salembier tilsyn for Disney. Filmen har fått en Disney – + premiere dato Nov. 12, 2019.

Som den opprinnelige, live-action remake vil fortelle historien om forholdet mellom en øvre-middelklasse-Amerikansk cocker spaniel og en streetsmart stray kjøter. Selvfølgelig, den legendariske spaghetti kysse scene vil bli rekonstruert i all sin herlighet, som det bare ikke ville være en Lady og Landstrykeren film på annen måte. Men det er ikke alt fra den originale filmen fra 1955 vil bære over i remake, som noen av sine aspekter virkelig ikke har alderen som godt. På grunn av sin rasistiske konnotasjoner, “Siamese Cat Sangen” vil bli erstattet med en ny versjon som ble utført av Janelle Monae, skrevet av Monae, Nate “Rocket” Lurer på, og den Romerske GianArthur. Monae vil i tillegg bli foretatt to andre originale sanger for den moderniseringen.

Relatert: Disney ‘ s Lady og Landstrykeren Remake Får Justin Theroux

Som vi alt har sett, Lady og Landstrykeren er bare den siste i en stadig lengre linjen av animerte Disney-filmer til å bli gitt live-action remake behandling. Imidlertid, mens filmer som Aladdin, The Lion King, og Jungle Book har fått teatralsk utgivelser, Lady og Landstrykeren vil i stedet være å gjøre sin debut på den lille skjermen. Dette vil være blant de mange store salgsargumentene for Disney som selskapet lanserer sin etterlengtede streaming-tjenesten. For de uvitende, Disney+ vil lansere samme dag, og enda bedre, det kommer med en overraskende rimelig pakke pris med Hulu og ESPN Pluss.

Vifte reaksjoner har vært ganske split for de siste par live-action Disney remakes, men sjansene er dette en virkelig vil hjelpe selge disse Disney – + – abonnementer. Absolutt, det begynner å se mer og mer som Netflix er i en masse problemer. Du kan fange den nye Lady og Landstrykeren når det premiere på Disney+ Nov. 12, 2019. De tjue-tre magasinet bildet kommer til oss fra Disney på Twitter.