Luftforurensning I Byer Som Farlig For Lungene Som Å Røyke 20 Sigaretter Om Dagen, Studien Finner

Luftforurensning I Byer Som Farlig For Lungene Som Å Røyke 20 Sigaretter Om Dagen, Studien Finner

Studien, publisert i JAMA, så på helseeffekter av å puste i ulike miljøgifter, inkludert bakkenært ozon, den viktigste komponenten av smog. Det involvert nesten 7,000 voksne som bor i Chicago, Los Angeles, Baltimore, St. Paul, Minn., New York City, og Winston-Salem, N. C. Miljø-nyheter kommer fra Louisiana, Missouri, Arizona og New Jersey, som godt.

NPR:
Luftforurensning Kan Være Så Skadelig For Lungene Som Å Røyke Sigaretter, Studien Finner

Emfysem er ansett som en røyker ‘ s sykdom. Men det viser seg, eksponering for luftforurensning kan føre til de samme endringene i lungene som kan gi opphav til emfysem. En ny studie publisert tirsdag i JAMA finner at langvarig eksponering for litt forhøyede nivåer av luftforurensning kan være knyttet til akselerert utvikling av lungeskader, selv blant folk som aldri har røykt. (Janney, 8/13)

New Orleans Times-Picayune:
Varmt Vær Henger I New Orleans Som Eksperter Advarer Helse-Konsekvenser

New Orleans og de fleste av Louisiana svettet gjennom en dag av trykkende hete tirsdag, med byen fortsetter å avtale med svært høye temperaturer som holdt beboere innendørs og helsepersonell på vakt. …Varme været i August i New Orleans er ikke noe nytt, men forholdene i de siste dagene har steget fra ubehagelig å farlig, spesielt for mennesker som er mest utsatt for sterk varme, for eksempel barn, eldre og de med visse kroniske medisinske tilstander. (Woodruff, 8/13)

KCUR:
Klimaendringene Kan Gjøre Missouri En Mygg Paradis, Men Helse-Eksperter Advarer Vi ikke Er Klar

Årets katastrofale oversvømmelser som har skapt vanskelige tider for mange folk i Midtvesten, men det er opprettet et nirvana for mygg. Kansas City og den omkringliggende regionen kan potensielt bli et arnested for mygg-borne virus som West Nile-viruset i de kommende årene på grunn av økende temperaturer og hyppigere flom, som er spådd av klima eksperter. (Smith, 8/14)

Arizona Republic:
Opprydding Av Kreft-Forårsaker Giftstoffer I Phoenix Har Blitt Forsinket I År

Vannet under en stor skjærer av Phoenix er det ikke passer å drikke.En sky av giftige kjemikalier har skjemt grunnvann i flere tiår, og det er nå midt i en bitter kamp over hvordan akvifer bør ryddes opp i, og hva som skal skje med vannet i fremtiden. Saken er spørsmål om hvorfor opprydding har gått sakte, som offentlige organer bør lede arbeidet, og om forurenset vann, som ikke er strømmer til husholdning kraner, er å slippe kjemikalier i luften på nivåer som kan utgjøre en helserisiko for folk i området. (James og Nicla, 8/13)

NPR:
Newark er Drikkevann Problem: Fører Og Upålitelig Filtre

I fjor høst, Newark ga ut mer enn 40.000 vann filtre, selv går fra dør til dør for å nå familier med føre service linjer. Toksinet er antatt å ha leached inn i drikkevannet gjennom den gamle rør mellom renseanlegg og folks hjem. Gratis filtre og blekkpatroner ville fjerne 99% av bly, byen Newark sa. Men de siste testresultatene innført et element av tvil om at kravet. … Prøver viste filtrert drikkevann hadde føre nivåer som overstiger 15 deler per milliard, som er den føderale og statlige standard, EPA regional administrator Peter Lopez sa. (Ingber, 8/13)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.