Massachusetts Vurderer Å Åpne Trygt Injeksjoner Nettsteder I Boston Områder Rammet Av Åpne For Bruk Av Narkotika, Men Noen Finne Modeller Som Mangler

Massachusetts Vurderer Å Åpne Trygt Injeksjoner Nettsteder I Boston Områder Rammet Av Åpne For Bruk Av Narkotika, Men Noen Finne Modeller Som Mangler

Både Boston City Council og Somerville Ordfører Joseph Curtatone vurderer områder som man brukes i Toronto, hvor medisinske team overvåke bruk av rusmidler. Føderale påtalemyndigheten saksøkt Philadelphia til å blokkere åpning av et område der i februar. Nyheter på rusmisbruk ser på Nalokson rolle i å redde liv i Minnesota; meth gjør innhugg i Massachusetts og opioider gå mangler i Florida sykehus, så vel.

Boston Globe:
Boston Rådet Gjenopptar Trygt Injeksjonssteder Midt Spenninger Over Sørenden Sweep

En uke etter spenninger over åpne for bruk av narkotika og uorganisert adferd kokte over i South End-området, byen rådgivere revisited potensialet for sikker injeksjoner nettsteder i Boston, enda så mange kommunale og statlige tjenestemenn er fortsatt skeptisk til ideen. Councilor Annissa Essaibi-George, leder av bystyrets komité for bostedsløse, psykisk helse og utvinning, sa hun planer om å reise en injeksjon området i Toronto, i to uker mens forsker type utvinning tjenester som byen tilbyr. (Valencia, 8/13)

WBUR:
Somerville Ordfører Planer Om Å Åpne En Overvåket Forbruk Stedet Neste År

Til tross for motstand fra føderale påtalemyndigheter, ordfører i Somerville er lovet å åpne en klinikk neste år hvor leger og sykepleiere vil overvåke ulovlig narkotikabruk, og kan oppheve en overdose. Joseph Curtatone sier en overvåket forbruk nettstedet (SCS) i sin city vil spare liv i løpet av opioid krise. (Oakes og Bebinger, 8/14)

MPR:
Som Stigma Reduserer, Resepter Av Anti-Overdose Medisiner Bølge

Opioid-epidemien har krevd tusenvis av liv i Minnesota i løpet av de siste to tiårene, men det er noen tegn på at situasjonen kan bli bedre. Antall resepter for et stoff som kan reversere opioidoverdoser økte kraftig i fjor. Noen ser den økte tilgjengeligheten av stoffet nalokson som et tegn på at prescribers endrer sin praksis, og at stigma rundt anti-overdose medisinen kan være forsvinne. (Collins, 8/13)

Boston Globe:
Meth Har Endelig Tatt Tak I Massachusetts

Metamfetamin, som er et ulovlig stoff som lenge har plaget Vest og Midwest har til slutt tatt tak i Massachusetts, og utgjør en skremmende ny utfordring til en tilstand som fortsatt strever med opioid krise. Meth fanget offentligheten i forrige uke da det ble beskyldt for aggressiv atferd ved gaten narkotikabrukere i Sør-Enden. (Freyer, 8/13)

Miami Herald:
Fort Lauderdale RN er Begrenset Lisens Etter Narkotika Forsvinne

Mangler opioider som fentanyl, førte til et Fort Lauderdale sykepleier være adjudged usikre til å praktisere sykepleie. Før Michelle Bungo kom hit med en nødsituasjon begrensning for (ERO) av Florida Department of Health Aug. 5, ERO sier, hun ble sparket av Holy Cross Hospital for brudd dets kontrollerte stoffer håndtering av personvern. (Neal, 8/13)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.