Pasienter Og Deres Apple-Klokker Presentere Leger Med En Blandet Pose Med Data

Pasienter Og Deres Apple-Klokker Presentere Leger Med En Blandet Pose Med Data

Bottom line: selv Om noen av opplysninger gitt av Fitbits, klokker og andre wearables kan være nyttig, mye av det er det ikke. Nyhetsformidlere rapporterer også om andre sider ved praktisering av medisin, inkludert hvor ofte indremedisin leger rapporterte å bli mobbet i løpet av deres residenser, samt en finne at mange allmennleger ikke vet hvor deres pasienter live og hvorfor det kan være et problem.

USA i Dag:
Hvordan Leger Virkelig Føler Om Data Fra Din Apple-Klokke, Fitbit

Det er tydelig at forbrukerne elsker wearables og den informasjonen de gir, – men gjøre leger? Leger har blandet syn på hvordan pasienter samle og presentere informasjon fra gadgets med kvasi-medisinsk ambisjoner. De fleste si at det er et pluss at pasienter kan samle inn og behandle mer helse-relaterte data enn noen gang før. Imidlertid, å bringe skrives ut sider av kalorier brent eller telleskritt til din neste check-up er ikke akkurat anbefalt. (Brun, 8/14)

Moderne Helsevesen:
1 I 7 Indremedisin Beboere Blir Mobbet

Ca 1 i 7 indremedisin leger rapporterte å bli mobbet i løpet av deres opphold trening, ifølge en ny studie. Studien, publisert tirsdag i JAMA, analysert resultatene fra undersøkelsen fra mer enn 21,000 interne medisinske lærlinger som tok 2016 Internal Medicine I-Trening Undersøkelse og fant at 14% av respondentene rapporterte opplever mobbing i løpet av deres opphold. (Johnson, 8/13)

Houston Chronicle:
Leger Uvitende Om Hvor Deres Pasienter Live Konsekvenser Omsorg

Allmennleger har liten anelse om hvor deres pasienter som faktisk bor, ifølge en ny studie, og det er en stor brist gitt nyere dokumentasjon som viser hvilken innvirkning en persons miljø. Studien, som er publisert på nettet mandag i Annals of Family Medicine, er å være spioneringen av University of Houston College of Medicine, som har planlagt medisinske skole vil understreke de mer samfunnsorienterte levering av helsetjenester. En av sine leger var en etterforsker på studiet. (Ackerman, 8/13)

New York Times:
Hvordan Falske Tro I Fysisk Rasistiske Forskjell Fortsatt Lever I Medisinen I Dag

I dag Cartwright er 1851 papir leser som satire, Hamilton tilsynelatende vitenskapelige eksperimenter vises bare sadistiske og i fjor, er det en statue til minne Sims i New Yorks Central Park ble fjernet etter langvarig protest som inkluderte kvinner med blod-splattered kjoler i minnet av Anarcha, Betsey, Lucy og de andre undertrykte kvinner han utsatt for brutalitet. Og likevel, mer enn 150 år etter slutten på slaveriet, tankefeil av svart immunitet mot smerter og nedsatt lungefunksjon fortsette å dukke opp i moderne medisinsk utdanning og filosofi. … Nyere data viser også at dagens leger ikke tilstrekkelig behandle smerter i svart voksne og barn for mange medisinske problemer. En 2013 gjennomgang av studier som undersøker rasemessige forskjeller i smertebehandling publisert i The American Medical Association Journal of Ethics fant at svarte og Spansktalende mennesker — fra barn med blindtarmbetennelse til eldste i hospice care — fikk mangelfull smertebehandling sammenlignet med hvite kolleger. (Villarosa, 8/14)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.