Rock Erklærer Seier i Hobbs & Shaw Feide Mens du Ringer Ut en Bestemt Klovn

Rock har endelig svart på Tyrese siste tirade mot hans Hobbs & Shaw spin-off, om enn ganske kryptisk. Deres Raske og Rasende striden har pågått helt siden Dwayne Johnson kalt ut noen av hans co-stjerner som “Godteri Asen’ på settet av Skjebnen til den Rasende.

Etter Hobbs og Shaw hadde en av de minste åpning i Rask og Rasende franchise, Tyrese bestemte seg for å igjen tenne gløden de feide over igjen, kaller filmen en fiasko. Nå, etter sin andre helg i utgivelsen, hvor det åpnet i flere territorier over hele verden, Rock, er å få den siste til å le og å erklære sin nyeste film en box office seier. All den stund han er tilsynelatende å sette Tyrese i hans sted.

“Tusen takk alle sammen for makin’ dette er en spennende første uken av box office for våre lil’ spin-off @hobbsandshaw. #1 lm og $333M over hele verden, er ikke for shabby. Og husk, den beste måten å stenge munnen på en [klovn] er til flex med suksess og et smil.”

Som du kan se i tweet nedenfor, Rock inkludert en Klovn emoji som mange tror er ment å representere Tyrese Gibson, og med god grunn. Selv før Hobbs & Shaw begynte å skyte siste året, den Raske og Rasende stjerners hadde fått klager om produksjon, hevder Dwayne Johnson var å rive i stykker hans på skjermen familie. Dette brøt ut i en feide mellom Rock og Tyrese som så ut til å dø ned i løpet av de siste par månedene. Men når Hobbs og Shaw åpnet for mindre billettinntekter enn forrige avdrag i Rask franchise, kom han ut mot Rock igjen. Han sendte følgende ut på Instagram, før å få den fjernet.

“Jeg har for å vise min respekt for én ting…. Han prøvde…….. Folk kalte meg en hater…. Angrepet meg for å snakke ut…..Å bryte opp familien har åpenbart ikke har den verdien en ville anta at det gjør det. ‘Hobbs & Shaw’ Har Lavest Fast & Furious billettkontoret Åpner Siden ‘Tokyo Drift… du vet hva Du kanskje bare kanskje… Rock og mannskapet vil komme dans med oss igjen for #Fast10 vi alle kan klemme den ut og komme tilbake til å gi ekte fans som har støttet denne franchise for 20 år hva de ønsker……..Ingen hater jeg bare peker ut fakta,” Gibson, som spilte Roman Pearce i den veletablerte serien, forts. “#FastFamily har mer verdi som #FastFamily det er ok.”

Tyrese har eksistert siden 2 Fast 2 Furious, trå inn erstatte originale star Vin Diesel, som ikke ville gå tilbake til den fjerde filmen. Hobbs & Shaw bare $60 millioner i Usa under åpningen helg, som var ganske mye lavere enn de siste 5 tidligere Rask oppfølgere, men ikke det verste som viser ut over hele serien, som går i tredje avbetaling Tokyo Drift, som bare trekkes i $23.9 millioner kroner i løpet av sin debut i helgen, men uten Vin Diesel, Rock, Paul Walker eller Tyrese i ledelsen.

Mens Tyrese var rask til å ringe Hobbs & Shaw en box office feil, det ble rapportert tidlig på at filmen ville åpne lav, men har billettkontoret bena som det raste gjennom siste halvdel av sommeren, som viser seg å være sant. Filmen ble nummer én på box office for andre helg på rad, drar i en respektabel $111 i usa, og $334 millioner globalt. Og det har ikke engang åpnet i Korea eller Kina, men likevel, to av de største markedene for Fast franchise.

Relatert: Hobbs & Shaw Nesten Satt Keanu Reeves Opp for Framtidige Oppfølgere

Tyrese har ennå til å svare På Rock ‘s” klovn ” tilrop, men det er tvilsomt skuespilleren vil holde sin munn. Tyrese er for tiden opptak Rask og Rasende 9, som så vidt vi kan se, vil ikke inneholde Stein som Luke Hobbs eller Jason Statham som Deckard Shaw, i stedet for å bringe i John Cena for å fylle tomrommet. Du kan sjekke ut Rock ‘ s tweet sammen med Tyrese siste instagram nedenfor.