Siste Nye Mutanter Ryktene Høres ikke Bra ut, Skal Det Bare Bli Skrotet?

Problemene fortsetter for Den Nye Mutanter. Denne lang-forsinket X-Menn spin-off har vært å samle støv for bedre del av to år nå, og selv om filmen har en utgivelsesdato for tiden, ting er langt fra sikkert når det kommer til dette prosjektet utgivelse. Poenget, Disney er i midten av en større strategi shift når det gjelder å håndtere fremtidige utgivelser fra Fox og studio er angivelig imponert med denne tittelen.

Ifølge en ny rapport med detaljer om den interne driften av Disney/Fox kamp etter $71.3 milliarder fusjon som trådte i kraft i Mars, Disney angivelig mener at Den Nye Mutanter har begrenset box office potensial. I dag, det er planlagt for utgivelse på April 3, 2020. Men, gitt studio er rapportert usikkerhet, kan det virke som det er langt fra en garanti. Og det er nok av andre faktorer å vurdere. Ikke minst som blir Mørkt Phoenix, som Disney også arvet fra Fox. X-men tilpasning absolutt brukt på billettkontoret og bidratt til store tap Disney ble tvunget til å legge fra sine teatralske virksomhet i sin siste kvartal.

Poenget er at, i studio har ingen grunn til å bruke mye ressurser bak dette horror-tema X-Menn spin-off, til tross for å ha en top-notch kastet ledet av Maisie Williams og Anya Taylor-Glede. Josh Boone (Feil I Våre Stjerner) i regissør-stolen, men han angivelig kolliderte med Fox på kutt. Reshoots ble beordret men, da vi sist hørte, de reshoots fortsatt ikke har funnet sted. Utrolig nok denne filmen var opprinnelig ment å bli utgitt på April 13, 2018. Likevel, takk til the clash, det er bare blitt sittende. En trailer ble også utgitt nesten to år siden. Unødvendig å si, det er et stort rot.

Relatert: Den Nye Mutanter Fortsatt Behov Reshoots, Kunne Lande på Disney+

Dette er bare toppen av isfjellet for Disney når det kommer til 20th Century Fox akkurat nå. Nesten hver Fox tittel utgitt av Disney siden fusjonen har bombet på box office, inkludert Stuber og, mer nylig, Kunsten av å kjøre i Regnet. Som har forlatt studio usikker på hvordan du skal gå videre med ferdige prosjekter, som også inkluderer high-dollar sci-fi sveip Ad Astra, skuespiller Brad Pitt. Nylig, Disney axed det store flertallet av Fox ‘ s produksjon skifer i håp om å refokusere merkevare for fremtiden.

Så langt som X-men går, kontroll av mutanter, samt de Fantastiske Fire og Deadpool, har blitt delt ut til Marvel Studios President Kevin Feige, som vil innlemme dem i Marvel Filmatisk Univers. Til det punktet, Disney ønsker ikke å legge for mye oppmerksomhet på Den Nye Mutanter, siden denne versjonen av serien kommer til å bli forlatt uansett. Det som kommer av denne filmen, det er bare en liten del av en overgang som ikke har gått i henhold til planen. Men hvis noen kan snu ting, det er Disney. Denne nyheten kommer til oss via Utvalg.