Synspunkter: Anti-Abort Forbud ikke Er Bosatte seg Vel Med de Fleste Amerikanere; Voldelige Unge Menn Er Mye Skumlere Problem Enn Våpen

Synspunkter: Anti-Abort Forbud ikke Er Bosatte seg Vel Med de Fleste Amerikanere; Voldelige Unge Menn Er Mye Skumlere Problem Enn Våpen

Redaksjonelle sider fokus på disse helsevesenet emner og andre.

Washington Post:
Mer Bevis For At Abort Forbud Er Mye Upopulære

En ny meningsmåling fra Public Religion Research Institute finner et flertall av Amerikanere (54 prosent) tror at abort skal være lovlig i alle eller de fleste tilfeller, mens 25 prosent mener det bør være ulovlig i de fleste tilfeller, og bare 15 prosent mener det bør være ulovlig i alle tilfeller. “Selv om noen få stater som Alabama og Missouri har nylig vedtatt lover som — hvis de overlever-domstolen utfordringer — ville gjøre abort ulovlig nesten uten unntak, det er ingen stat som mer enn en fjerdedel av beboerne sier at abort bør være ulovlig i alle tilfeller,” meningsmålinger finner. “Stater med den største andelen av innbyggere som sier at abort bør være ulovlig i alle tilfeller inkluderer: Louisiana (23%), Mississippi (22%), Arkansas (21%), Nebraska (21%), Tennessee (21%), Kentucky (20%), og Nord-Dakota (20%). I alle andre stater, inkludert Alabama (16%) og Missouri (19%), færre enn en av fem tror abort bør være ulovlig i alle tilfeller.” (Jennifer Rubin, 8/13)

Washington Post:
For Mange Kvinner I Texas, Som Søker Abort Har Blitt Et Uoverstigelig Hinder

Gud hjelpe kvinner som blir gravide i Texas, og angre på det. Det er spesielt sant for kvinner som lever i staten er stort geografisk område på vestsiden av Interstate 35, der abort er ikke lenger tilgjengelig, med unntak av en klinikk i den fjerne grensen byen El Paso. Kvinner i Texas stri med staten politiske ledere som behandler legal abort mer som en synd og en forbrytelse. Texas lovgivende forsamling møtes bare en gang hvert andre år, men det betyr vanligvis at ting kommer til å bli verre for kvinner som søker reproduktive tjenester. Politikk og religion, mer enn vitenskap eller medisin, har kjørt det meste av den nye restriksjoner på abort her siden 2011. (Robert Rivard, 8/13)

Nashville Tennessean:
‘Hjerterytme Bill” Ville Ha Utilsiktede, Konsekvensene Grunnlovsstridig

Nå Senatet vurderer et lovforslag som vil ha effekt av ikke bare å eliminere abort, men også å gjøre en Tennessean valg av prevensjon for en kriminell handling. Hvis den passerer denne komiteen, vil det gå Senatet, der det vil passere langs partisan linjer med mindre Tennesseans snakke opp. Dette er en skjellsettende øyeblikk for den konstitusjonelle retten til personvern av innbyggerne i denne tilstanden. Hvis de er kriminalisere abort og prevensjon nå, hva blir det neste? Eliminere alle prevensjon, hysterectomies og vasectomies? Det er ikke for sent å si noe til en senator, Rettsvesenet Komiteen eller sysselmannen. (J. Scott “Hoppe Over” Rudsenske , 8/13)

The Wall Street Journal:
Voldelige Unge Menn, Her Og I Utlandet

America ‘ s unge mannlige killers, som ære i vilkårlig slakting, er en Vestlig utbruddet av et større fenomen. Hva er det som ofte kalles “statsløse terrorisme,” eller dødelig ekstremisme av enkeltpersoner og grupper, kan være så nøyaktig beskrevet som en mannlig crackup. Dette krampeanfall har vært mest akutt i den Muslimske midtøsten, hvor moderne autoritet har overkjørt de siste frigjøre unge menn fra gang-kraftige sosiale begrensninger og utsetter dem for en radikal religiøs opprør. Amerika—den nådeløse motor for innovasjon og endring—nå står også overfor et utbrudd av frakoblet unge menn myrdet innfløkt. (Re ‘ Uel Marc Gerecht, 8/13)

Åsen:
En Effektiv Offentlig Tjeneste Kunngjøring Kan Hindre Vet Selvmord

De fleste voksne i Usa klart husk enslig tåre som trillet nedover ansiktet av Jern Øyne Cody, Native American omtalt i Holde-Amerika Vakre public service announcement (PSA) utover på 1970-og 80-tallet som oppfordret oss til ikke å kull. Enda viktigere, men som et resultat av dette PSA, de husker at de stoppet forsøpling. Til tross for det faktum at hver 11 minutter noen dør av selvmord, og det faktum at mange av disse personene er veteraner, noen mennesker har den samme erindring av U.S. Department of Veterans Affairs (VA)’s “Være Der for Veteraner” PSA, som har blitt sendt på-og-av siden 2017. (Rory Riley-Topping og Andrew Vernon, 8/13)

Stat:
Demens Vennlig Prosjekter Og Samfunn Er Sårt Trengte

For baby boomers og deres foreldre, det er ingen biomedisinsk løsning i sikte for å forhindre eller kurere demens. Det betyr at vi må hjelpe folk står overfor utsiktene til å leve med demens og støtte familier berørt av det gjennom demens-vennlig politikk i tråd med deres behov.Hvor skal vi begynne? Ett sted er på kino. (Nancy Berlinger, 8/14)

Åsen:
Privat Sektor Versus Medicare? Det er i Utgangspunktet Det Samme

Her er et ja-eller nei-spørsmål som de fleste Amerikanere, inkludert de som kjører for president få feil: Er Medicare drevet av regjeringen? Før jeg begynte å jobbe på Medicare etter et tiår i helsevesenet, ville jeg ha sagt det. Men etter flere år i byrået, jeg kom til å innse at det er bedre med ett ord svaret er faktisk ingen — Medicare i sannhet er drevet av det private næringsliv. At den relativt lille antall ansatte ved den føderale Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS) spiller en sentral oversikt rolle, men de er ikke i noen reell følelse levere Medicare til det Amerikanske folk. Den viktigste jobben av CMS 6,200 ansatte er å administrere kontrakter med hundrevis av private bedrifter, både små og store, som til sammen gir Medicare for oss alle. Ted (Doolittle, 8/13)

WBUR:
Beveger seg Bort Fra “Hvite Mennesker Bare” DNA-Tester: Afrikanske Prosjektet Søker Tusenvis For Psykisk Helse Genetikk

Mye forskning har funnet at slike familielikhet er påvirket av gener mer enn av noen annen risikofaktor, og gener er i ferd med å bli viktige ledetråder for nye behandlinger. Men forskning på genetisk grunnlag av psykisk sykdom har så langt i stor grad ekskludert noen som ikke er av Europeisk kulturarv. Det betyr at denne Kenyanske familie og andre mennesker av Afrikansk avstamning, kan ikke dra nytte av ny biologisk innsikt i psykisk sykdom. (Anne Stevenson og Lukoye Atwoli, 8/13)

Austin American-Statsmann:
Texas Behov Smartere Tilnærming Til HPV-Vaksinering

Bare 40% av Texas tenåringer er oppdatert på HPV-vaksinering, etterfølgende landsgjennomsnittet med 9 prosentpoeng, Texas Tribune rapporterte denne uken. Texas har den femte høyeste frekvensen av livmorhalskreft tilfeller i landet. Statlige tjenestemenn notere seg 431 dødsfall og $41 millioner kroner i behandling på sykehus siste år til sykdom — forferdelig kostnader som kan bli redusert hvis flere mennesker ble vaksinert. (8/13)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.