Ulike Tar: Offentlig Lade Knep Er Bare Et Forsøk På Å Lukke Grensene; Hvorfor Sette Offentlig Helsemessige Fordeler, Sikkerhet Netto På Linjen For Alle?

Ulike Tar: Offentlig Lade Knep Er Bare Et Forsøk På Å Lukke Grensene; Hvorfor Sette Offentlig Helsemessige Fordeler, Sikkerhet Netto På Linjen For Alle?

Mening forfattere synspunkter på helsetjenester problemer for innvandrere.

The Wall Street Journal:
På “Offentlig-Charge’ Knep

President Trump i sine bedre stunder har sagt han ønsker, og USA trenger, mer lovlige innvandrere. Men det er vanskelig å square med måten hans Administrasjon er nå prøver å begrense lovlig innvandring under påskudd av å forebygge Amerika fra å bli en velferd magnet. Den Department of Homeland Security (sikkerhet) på mandag ferdigstilt en regel som tilsynelatende forsøker å håndheve og avklare Utlendingsloven og statsborgerloven. At loven barer innvandrere fra å få adgang, fornye visum eller å få grønt kort hvis de er “sannsynlig til enhver tid å bli en offentlig kostnad.” (8/13)

Washington Post:
Hvordan President Trump ‘ s Nye Innvandring Regel Kunne Erodere Det Sosiale sikkerhetsnettet

Hva er annerledes med denne siste tolkningen av en svært gammel utlendingsrett imidlertid, er ikke bare at det enacts et vell test på potensielle migranter, men at den gjør dette ved å plassere fordeler og støtte tjenester ansett kritisk til offentlig helse og menneskeverd på linje. I nært knytte til den rene potensial for offentlig avhengighet til moralsk svikt, Trump administrasjon angrep ikke bare innvandrere, men selve legitimiteten til det sosiale sikkerhetsnettet. (Salonee Bhaman, 8/14)

CT-Speil:
Gjøre Helsetjenester Tilgjengelig, Ikke Et Hinder For Innvandrere

Barrierer for å få tilgang til helse-forsikring vil øke usikrede priser og forverre helseutfall for anslagsvis 11 millioner papirløse innvandrere og 22 millioner noncitizens bosatt i Usa. Mens Affordable Care Act (ACA) utvidet dekningen til millioner av Amerikanere, det venstre intakt 1996 Personlig Ansvar og Arbeid Mulighet for Forsoning Act (PROWRA), som utelukket udokumenterte innvandrere fra offentlig finansiert forsikring inkludert Medicaid, Medicare og Barns Helse Forsikring Program (CHIP)). Kostnaden for uninsurance, både økonomisk og helse vilkår, er uvurderlig. (Nåde Jin og Howard Forman, 8/14)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.