Jason Voorhees Skuespiller Kane Hodder Imot Ideen til 13. fredag den 13. Film

Friday the 13th-serien-stjerners Kane Hodder har ikke spilt Jason Voorhees på den store skjermen siden 2002 er Jason X, men den legendariske horror-stjernen sier han er klar til å spille karakter igjen hvis han får muligheten. I tillegg, Hodder har også noen ideer for neste fredag den 13. filmen, som ville se mange andre fan-favoritt stjerner vender tilbake til serien, så vel.

Tankegangen bak dette er at gamle fans av serien har så hver av avdrag så mange ganger i løpet av de siste par tiår, og det ville være morsomt som en seer til å se mange ansikter de gjenkjenner i den neste filmen. Kane Hodder sier dette.

“Jeg tror bare at når de gjør en 13. ett, er det absolutt ikke kunne skade å bringe meg tilbake som Jason, med mindre det er i 20 år, kanskje. Men det er absolutt ikke kunne skade den suksessen til filmen, det tror jeg ikke, har den eneste personen som har spilt en rolle mer enn en gang for å komme tilbake til den siste.

Jeg tror at en del ville være interessant, men jeg ønsker å se, hvis, faktisk, de sier at dette er den endelige, jeg vil gjerne se noen av tegnene som overlevde og kom tilbake, som Corey Feldman ‘ s karakter (Tommy Jarvis), og det er noe som er skrevet inn i historien, hvorfor de er tilbake. Det kan være en interessant historie, og det å ha folk som overlevde Jason komme tilbake. ‘Oh, jeg husker at jenta’ eller ‘jeg husker at fyren fra tidligere filmer, og de fikk aldri drept.’ Jeg tror det kan være en interessant historie.”

Corey Feldman ‘ s Tommy Jarvis karakter fra Siste Kapittel er en av svært få tegn i serien skal vises i flere avdrag. Imidlertid ulike aktører tok på seg rollen i hver enkelt film. En annen kjent skildring av Tommy kom i sjette film, Jason Liv, med Return of the Living Dead er Thom Mathews å ta over den delen. Mer nylig, Mathews gjentok rollen i en overraskelse cameo for den populære fan filmen Aldri Gå Alene, noe som gjorde fans av serien helt i ekstase. Dette er absolutt støtter Hodder er argumentet for å inkludere mer elskede karakterene fra serien i den neste filmen.

Relatert: Jason Liv Skuespiller Tilbake som Tommy Jarvis på fredag den 13. Fan Film Oppfølgere

Det gjenstår å se om Hodder noen gang vil være i en annen offisiell fredag den 13. filmen, men han har likevel nylig fikk sjansen til å gjenforenes med noen av hans co-stjernene fra den serien. Å spille en fiksjonalisert versjon av seg selv i regissør Deborah Voorhees meta-skrekkfilm 13 Fanboy, Hodder nylig filmet noen scener med Nytt Blod co-stjerne Jennifer Banko. Noen av de andre stjernene fra serien bekreftet vises i reunion filmen er Judie Aronson, Søkte Savage, Corey Feldman, Thom Mathews, Lar Lincoln Park, Adrienne King, Carol Locatell, Vincente DiSanti, og Ron Sloan. Cujo og E. T. skuespiller Dee Wallace også stjerner.

Den siste filmen til å bli utgitt i Friday the 13th-serien er for 2009 på nytt, som introduserte Swamp Thing stjerners Derek Mears som Jason. Telle crossover film Freddy vs Jason, dette markerer tolv filmer totalt i serien. Det er en no-brainer å gjøre en 13. filmen i den populære serien, selv om serien forblir uvirksom, mens problemer over sine rettigheter er sortert ut i retten. Når vi ser hvor mye det laget Halloween fans glade for å se den opprinnelige skuespilleren Nick Castle tilbake bak masken for David Gordon Green er 2018 oppfølgeren, det gir mening å bringe tilbake den mest berømte skuespiller Jason av dem alle til å ta hockey masken en gang.

Jason Liv forfatter og regissør Tom McLoughlin har også kastet hans navn i hatten for neste fredag den 13. film, som han har allerede skrevet en vinter-sett manus kalt Jason Aldri Dør. Uansett hva som ender opp som skjer med neste eventuell film, det ville definitivt være utrolig å se Hodder igjen tilbake i den rollen. Hodder er kommentarer som kommer til oss fra ComicBook.com.