Kort Plocka Av Dagen: “New York City Sketchbook” av Willy Hartland

“Sketchbook teckningar kommer till liv i detta poetiska uttryck i New York City. Arbeta från observation i en form av visuell journalistik, denna ovanliga handritade animationer försök att dokumentera New York-borna eftersom de går om sina dagliga livet i the Big Apple”.

Film från Willy Hartland, USA, 2016.

Hartland säger:

“Genesis för filmen som hände ekologiskt, som växer ut ur tusentals skisser jag har gjort av New York-borna under de senaste åren. Teckningar av stadslivet som sett i tunnelbanor, parker, caféer, barer, i princip var som helst folk kommer att sitta still tillräckligt länge för att fånga med min snabba konturlinje. Platser där dynamiken i staden är tydligt och en del av det konkreta djungeln som är visceral pulsen av en blomstrande stad.”

Stödja crowdfunding ansträngning för Hartland nästa film, Kronärtskocka, vars kampanj slutar i två dagar.