Etter et År med Restaurering, Det er et Fantastisk Liv Får Sitt Definitive 4K-Blu-ray-Utgivelse

Tilbake til Bedford Falls til å oppleve den livsbejaende melding av regissør Frank Capra er enduringly populære klassiske igjen når Det er et Fantastisk Liv kommer på 4K Ultra HD Blu-ray for første gang den 29 oktober 2019. Fullt restaurert fra den opprinnelige negative er Det et Fantastisk Liv i 4K gir fantastisk klarhet med skarpere og klarere bilder for en sensasjonell hjem seeropplevelse.

Paramount brukt over et år møysommelig å gjenopprette denne spesiell film, ved hjelp av den opprinnelige nitrat negative sammen med to fine korn mestere gjort på 1940-tallet. Hvert element ble omhyggelig skannet ved hjelp av den aller nyeste teknologien for å både bevare den skjøre negative og skape en best mulig digital image. Heldigvis, 13 av 14 hjul av den opprinnelige negative overlevde, men deler hadde begynt å svikte, så det beste bildet ble valgt fra en av de tre opprinnelige kilder på et skudd etter skudd grunnlag. Resultatet er en mer levende og detalj-rik-i-bilde som bringer dette klassiske til liv som aldri før.

Det er et Fantastisk Liv 4K Ultra HD Combo Pack inneholder svart-hvitt film i 4K hd, samt en fargelagt versjon på Blu-ray, sammen med tre nye spesielle funksjoner til 4K Ultra HD-plate: “Gjenopprette en Elsket Klassiker,” “Hemmeligheter fra Hvelvet,” og “Det er En Fantastisk Wrap-Festen”. En 2-Disc Blu-ray vil også være tilgjengelig som omfatter nylig forbedret filmen er i svart-og-hvit, sammen med en fargelagt versjon og de tre spesielle funksjoner som er nevnt ovenfor.

Relatert: Det er et Fantastisk Liv Blir Fargelagt på Blu-ray 3. November