Popstjerne: Aldri Slutter Aldri å Stoppe Limited Edition Steelbook på Sin Vei fra Rope! Fabrikk

Aldri slutter aldri å stoppe! November 12, hysterisk mockumentary Popstjerne: Aldri Slutter Aldri å Stoppe, fra Den Ensomme Øya, vil bli utgitt som en limited edition-Steelbook® ved å Rope! Fabrikken.

Andy Samberg stjerner som verden pop phenom Conner4Real, med Jorma Taccone, Akiva Schaffer, Sarah Silverman, Tim Meadows, Maya Rudolph, Bill Hader og Joan Cusack som en del av popstar er 32-person entourage. Etter en to-år, utsolgt, verdensomspennende turné, Conner4Real er det største navnet i musikk. Så, sin sophomore album flops, med Rolling Stone vurdering det med en “sh*t emoji-tegn.” Popstjerne: Aldri Slutter Aldri å Stoppe går bak kulissene som Conner står overfor en krise av populariteten, forlater fans, sycophants og rivaler alle lurer på hva de skal gjøre når Conner4Real er ikke lenger dopest stjernen av alle.

Den hysterisk morsom komedie fra blockbuster produsent Judd Apatow (Trainwreck, Superbad, Knocked Up) og Digital-Kort superstjerner, Den Ensomme Øya, er lastet med cameos fra de største navnene i komedie og musikk, blant annet Justin Timberlake, Adam Levine, Pharrell Williams, Carrie Underwood, DJ Khaleed, Nas, Snoop Dogg, 50 Cent, Ringo Starr, Simon Cowell, Questlove, Mariah Carey, og mange flere.

Relatert: Første Popstjerne Musikk Video Har Lonely Island Synge Om Bin Laden

Popstjerne: Aldri Slutter Aldri Å Stoppe Steelbook Spesielle Funksjoner Inkluderer:• Audio Commentary Med Andy Samberg, Akiva Schaffer Og Jorma Taccone• Slettede Scener• Musikk Videoer• Vits Hjul• Intervju Outtakes• Bonus Opptak• Og Mer!

Det finnes også det originale lydsporet til Popstjerne: Aldri Slutter Aldri å Stoppe, på vinyl courtesy of Mondo Musikk, og kan bli funnet på thelonelyisland.com og mondotees.com. Det omfatter nesten to dusin opprinnelige, komisk pop og hip-hop sanger fremført av Den Ensomme Øya, og med artister som P!NK, Adam Levine, Michael Bolton og Segl. Fans bestille direkte fra thelonelyisland.com og ShoutFactory.com du vil motta en limited-edition litografi, tilgjengelig så lenge beholdningen rekker.