The Beatles-Inspirert i Går Kommer Hjem i September

Ta med familie og venner sammen med The Beatles’ musikk inspirert av filmen i Går, på Digitalt September 10, 2019 og på 4K Ultra HD, Blu-ray -, DVD-og On Demand-September 24, 2019. Jack ‘ s liv blir forandret for alltid når han oppdager at han er den eneste person på jorden som husker musikk av The Beatles, og må bestemme seg for om han virkelig ønsker søkelyset, eller om alt han trenger er kjærlighet, tross alt. Fylt med hjerte og humor fra begynnelse til slutt, i Går på 4K Ultra HD, Blu-ray, DVD og Digitale kommer fullpakket med spennende bonus funksjoner, inkludert slettet og utvidede scener, live opptredener på den legendariske Abbey Road Studios, en alternativ åpning og avslutning, og flere spilldesign med filmskaperne og skuespillerne, som tar fans videre inn i den sjarmerende historien. I går er en rock-n-roll-komedie om musikk, drømmer, vennskap, og den lange og kronglete veien som fører til kjærlighet i ditt liv. Feire 50-Årsjubileet til The Beatles’ Abbey Road i år med perfekt hjemme-filmen natt når du eier i Går på 4K Ultra HD, Blu-ray, DVD og Digital.

Jack Malik var bare en annen sliter låtskriver…men det var i går. Etter en mystisk blackout, Jack (Himesh Patel; BBC ‘ s EastEnders) oppdager han er den eneste person på jorden som husker The Beatles! Som han raketter til berømmelse ved å utgi seg for en Fab Four ‘ s sanger som sin egen, Jack risikerer å miste Ellie (Lily James; Mamma Mia! Her Går Vi Igjen, Askepott) – en person som har elsket ham og trodde på ham fra start. Kate McKinnon og Ed Sheeran også hovedrollene i denne romantiske rock ‘n’ roll komedie fra oscar®-vinnende regissøren Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Dager Senere) og oscar®-nominert manusforfatter Richard Curtis (Fire Bryllup og en Begravelse, Kjærlighet, Faktisk).

DVD-versjonen av i Går har over 35 minutter av bonusinnhold.

Relatert: Utvidet i Går Klippet Forestiller seg en Verden Der the Beatles Aldri Eksistert

I går bonus funksjoner 4K Ultra HD, Blu-ray, DVD og Digital:• Alternativ Åpning• Alternativ Slutter• Slettede Scener• Corden & Roxanne – Inkluderer slettet ytelse av Himesh Patel av “Noe”• for Sent til Skolen• Nutters italiensk Iskrem• Sortisimus• Moskva Publikum• Alexa• En Gonk• W Hotel• Jack Samtaler Ellie• Hilary i Speilet• Nick og Carol• Hazel er Selfie• Vits Hjul• Live i Abbey Road Studios – Se Himesh Patel utføre “i Går“, “Jeg Ønsker Å Holde deg i Hånden”, og “La det Være” i Abbey Road Studios.• “I går“• “jeg Ønsker Å Holde deg i Hånden”• “La det Være”• Ed Sheeran: Fra Stadion til Skjerm* Handler i hans første store rolle, Ed Sheeran reflekterer over sine erfaringer med å lage filmen.• Agent for Komedie: Kate McKinnon* – Kate McKinnon aksjer hvordan hun var ivrig etter å spille rollen som “Debra Hammer” mens cast og crew reflektere over de morsomme og energi som dronningen av improvisatorisk komedie brakt til apparatet.• En Talentfull Duo* – Richard Curtis og Danny Boyle, to av de mest suksessrike Britiske filmskapere, team opp for første gang.• Spille for Ekte* – re-tolking av Beatles-sanger var en stor oppgave for nykommer Himesh Patel. Lær hvordan han har brukt måneder på å lære å spille sanger perfekt som produksjon bestemte seg for å ta mer utfordrende rute for opptak av musikalske numre live på settet.• Sjelefrender* – Utover musikken og ler, filmen er, selvfølgelig, en kjærlighetshistorie. Dette stykket ser på forholdet mellom Jack & Ellie og aktører å spille dem av.• En Samtale med Richard & Ed* – langsiktig venner Richard Curtis og Ed Sheeran har en morsom og uformell prat om inngåelse av i Går.• Har Kommentarer med Regissør Danny Boyle og Forfatter/Produsent Richard Curtis

I går vil være tilgjengelig på 4K Ultra HD i en combo pack (4K Ultra HD+ Blu-ray + Digitalt). Bonus funksjoner på 4K Ultra HD vil alle bli levert i fantastisk 4K-oppløsning.