Jakten Direktør Aksjer Innsikt I Avbestilling, Forklarer Politisk Standpunkt

Regissør: Craig Zobel har endelig brutt sin taushet om Jakten. Den kontroversielle film, som ble produsert av Blumhouse Produksjoner, er ferdig, ble aktivt markedsført og ble satt til å bli lansert neste måned av Universal Pictures. Men i kjølvannet av de siste masse skyteepisoder i El Paso, Texas, og Dayton, Ohio, og utgivelsen ble avbrutt. Nå, Zobel har talt opp om det.

Mens kritikerne ikke har sjanse til skjermen Jakten, det er et politisk ladet, voldelig film om velstående, angivelig liberale elitistisk typer, jakt ned arbeiderklassen, konservative enkeltpersoner for sport. Manuset var skrevet av Nick Cuse og Damon Lindelöf (Rester). I et nylig intervju, Craig Zobel hadde dette å si.

“Hvis jeg trodde denne filmen kunne oppfordre til vold, jeg ville ikke ha gjort det… Vår ambisjon var å dytte på begge sider av midtgangen like. Vi søker å underholde og forene, ikke enrage og dele. Det er opp til seerne å bestemme hva deres takeaway vil være.”

President Trump hadde vært høyt kritisk til filmen i forkant av den planlagte utgivelsen. Den vold som er avbildet i filmen, sammen med potensiell politisk rabalder, som til slutt førte til studio bestemmer det var best ikke å løse det på denne tiden. Craig Zobel sto ved Universell avgjørelse, men sier videre at han har til hensikt å underholde og satirize.

“Jeg ønsket å lage en morsom, action thriller som satirized dette øyeblikket i vår kultur, hvor hopper vi til å anta at vi kjenner noen tro på grunn av som ‘team’ vi tror de er på… og deretter begynne å rope på dem. Dette rush til dom er en av de mest relevante problemer i vår tid.”

Den siste masse skytingen som fant sted i August, 3 og 4 venstre mer enn 30 mennesker døde og mange andre skadet. Følgende skytingen, Universal stoppet aktivt markedsføre Jakt. Mens noen rapporter har angitt test visninger for denne filmen gikk dårlig, med andre om det tidligere hadde vært med tittelen Red State Vs. Blå Staten, en representant for Universal Pictures har sette posten rett.

Relatert: Jakten Trailer: Mennesker Er Målrettet som Sport i Ultra-Voldelig Blumhouse Thriller

“Mens noen utsalgssteder har angitt at testen visninger for ‘Jakt‘ resultert i negativ publikum tilbakemelding; faktisk, filmen ble veldig godt mottatt og stemte en av de høyeste testresultater for en original Blumhouse film. I tillegg, ingen publikummere til stede på test screening uttrykte ubehag med noen politisk diskusjon i filmen. Mens rapportene også si ‘Jakt‘ var tidligere med tittelen ” Red State vs. Blå State,’ som aldri var arbeidstittelen på filmen når som helst gjennom hele utviklingsprosessen, og heller ikke dukket opp på noen status-rapporter under det navnet.”

De kastet for filmen inneholder Betty Gilpin, Hilary Swank, Emma Roberts, Glenn Howerton, Ike Barinholtz og Macon Blair. Blumhouse Produksjoner hodet Jason Blum har nylig uttrykt sitt ønske om å se Jakten utgitt på et senere tidspunkt, men det er uklart om det vil skje, og enda mindre klar når det skulle være. Denne nyheten kommer til oss via Utvalg.