Underwater Trailer: Kristen Stewart Slipper Monstre i Dypet

En blond Kristen Stewart og selskapet kjempe for sine liv i den nye traileren for Fox er under vann. Filmen følger en gruppe forskere som har til å finne en måte å overleve etter sin undervanns laboratoriet er ødelagt av et jordskjelv. Dessverre, noe som er mye mer ondskapsfull har våknet opp under jordens overflate, og de er fanget med det.

Undervanns – stjernene Kristen Stewart (American Ultra), Jessica Henwick (Iron Fist), T. J. Miller (Deadpool), og Vincent Cassel (Jason Bourne) med William Eubank i regissør-stolen. Eubank tidligere directorial arbeider inkluderer science fiction-serier Signalet og Kjærlighet.

Action-thrilleren følger Norah Pris (Stewart), et medlem av en undersjøisk forskning mannskap. Når sine underjordiske laboratoriet er ødelagt av et jordskjelv, de sitter du igjen med noen alternativer. De er å miste oksygen, deres maskiner som ikke virker, og de er 5,000 mil fra land. I traileren, de bestemmer seg for å gå over bunnen av havet til neste stasjon i hva T. J. Miller erklærer er den “verste ideen noensinne.” De snart oppdage at de ikke er alene. Hva monster jordskjelvet utgitt er følgende dem og plukke dem av.

Filmen er behov for å levere på innhold og spenning fordi det er kjemper en oppoverbakke markedsføring kamp. Noen av filmens stjerner har kjempet i media. T. J. Miller ‘ s navn har vært i nyhetene mye i det siste. Han ble arrestert for å lage en falsk bombetrussel, og vender mot anklager om seksuelle overgrep. Begge hendelsene har kostet ham roller. Skaperen av den populære HBO-vis, Silicon Valley og Miller har uttalt vedtaket bak hans plutselige avgang fra serien var gjensidig, men ryktene skal ha blitt virvlende om hans oppførsel på settet. Miller var en karakter i de to første How to Train Your Dragon filmer, men hans rolle i den tredje utgaven ble støpt.

Under vann har også en sjanse for sine kvinnelige leder. Etter dårlig respons til Iron Fist, Henwick har sjansen til å sprekke på den store skjermen i en stor måte. Stewart er mest kjent for hovedrollen i Twilight-serien, men som hennes tidligere co-star, hun er blitt prøver å distansere seg fra den polariserende Unge Voksne tilpasning av med i edgy, lavere budsjett filmer. Hun vil neste vises i Elizabeth Banks helmed Charlie ‘ s Angels starte på nytt.

Ting ser bra ut for Undervanns fordi Disney er å vise tillit i prosjektet. Til tross for sin siste kunngjøring om at mange av Fox ‘ s prosjekter får axed, Undersjøiske kulturminner. Mange av filmene var ikke så heldig. Studioet bak Star Wars, Marvel, Pixar og flere sluttført sitt oppkjøp av 20th Century Fox med noen store landskapet endringer, blant annet en bølge av mange av prosjektene i utvikling. Både Mouse Guard og På den Kommet Opp, har blitt kastet ut. Selv fullførte filmer var ikke sikker. Nye Mutanter har igjen blitt forsinket, og dens fremtid er fortsatt aktuelle.

I mellomtiden, Disney har annonsert at det vil være fremover med Apenes Planet og Avatar franchising som det refocuses sin nye Fox egenskaper. Vi får vente og se om Undersjøiske kan trekke seg selv opp når den treffer teatre 10. januar 2020. Du kan sjekke ut traileren på 20 Century Fox.